Στοίχημα με Ασιατικό χάντικαπ: τι είναι και πώς παίζεται

Ένα στοίχημα ιδιαίτερα διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια είναι το ασιατικο χαντικαπ. Το βασικό πλεονέκτημα του ασιατικού χάντικαπ (Asian handicap) σε σχέση με το απλό στοίχημα είναι ότι εδώ ο παίκτης ποντάρει σε δύο σημεία και όχι σε τρία. Αρα, οι πιθανότητες κέρδους αυξάνονται και παράλληλα η γκανιότα μειώνεται (γι’ αυτό και πολλές φορές οι αποδόσεις είναι καλύτερες σε σχέση με τα απλά στοιχήματα).

Ασιατικό χάντικαπ 0

Το ασιατικό χάντικαπ 0 Είναι το αντίστοιχο draw no bet (stoixima χωρίς ισοπαλία), που έχουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες (συμπεριλαμβανομένου του ΟΠΑΠ). Δηλαδή, αν η ομάδα που ποντάρω κερδίσει παίρνω κανονικά όλο το ποσό. Αν έρθει Χ, παίρνω το ποντάρισμα μου πίσω (πληρώνομαι μονάδα δηλαδή), ενώ αν η ομάδα που πόνταρα χάσει, χάνω το στοίχημα.

Ασιατικό χάντικαπ +0.25 (ή 0,+0.5) και -0.25 (ή 0,-0.5)

Το Asian handicap -0.25 είναι ουσιαστικά μισό draw no bet: αν παίξω -0.25 και η ομάδα που ποντάρω κερδίσει, κερδίζω tostoixima. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνω το μισό ποντάρισμά μου πίσω. Αν η ομάδα που ποντάρω χάσει, χάνω το στοίχημα.

Αν ποντάρω στο +0.25 σε περίπτωση που η ομάδα μου νικήσει, κερδίζω. Αν έρθει Χ, πληρώνομαι την απόδοση του +0.25 + 1 / 2. Δηλαδή αν έπαιξα μια ομάδα στο +0.25 στο 2.00 και έρθει Χ, θα πληρωθώ απόδοση: 2.00 + 1 / 2= 1.50.

Ασιατικό χάντικαπ +0.5 και -0.5

Το asiatiko χάντικαπ +0.5 είναι ουσιαστικά η διπλή ευκαιρία. Σε περίπτωση που η ομάδα που πόνταρα κερδίσει ή φέρει ισοπαλία, κερδίζω το στοίχημα. Αν η ομάδα που πόνταρα χάσει, χάνω to stoixima.

Από την άλλη, αν παίξω στο -0.5, είναι σαν να παίζω ξερό σημείο. Κερδίζω μόνο αν η ομάδα μου επικρατήσει. Αν έρθει Χ ή αν η ομάδα που πόνταρα χάσει, χάνω το στοίχημα.

Novibet
Tώρα αρχίζει το ματς! |21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Τώρα αρχίζει το ματς! |21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ασιατικό χάντικαπ +0.75 (ή +0.5,+1) και -0.75 (ή -0.5,-1)

Αν παίξω ασιατικό χάντικαπ +0.75 και η ομάδα μου κερδίσει ή έρθει ισόπαλη, κερδίζω. Αν η ομάδα μου χάσει με ένα γκολ διαφορά, παίρνω πίσω το μισό ποντάρισμά μου. Αν χάσει με 2 γκολ και πάνω, χάνω το στοίχημα.

Αν παίξω ασιατικό χάντικαπ -0.75, κερδίζω αν η ομάδα μου επικρατήσει με 2+ γκολ διαφορά. Αν η ομάδα μου κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, πληρώνομαι την απόδοση του -0.75 + 1 / 2. Δηλαδή αν έπαιξα μια ομάδα στο -0.75 στο 2.00 και κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, θα πληρωθώ απόδοση: 2.00 + 1 / 2 =1.50.

Ασιατικό χάντικαπ +1 και -1

Αν παίξω ασιατικό hadicap στο +1, κερδίζω αν η ομάδα μου επικρατήσει ή έρθει ισόπαλη. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, παίρνω το ποντάρισμά μου πίσω. Με ισοπαλία ή ήττα, χάνω.

Αν παίξω ασιατικό χάντικαπ στο -1, κερδίζω την απόδοση αν η ομάδα μου επικρατήσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, παίρνω το ποντάρισμά μου πίσω. Με ισοπαλία ή ήττα, χάνω.

Ασιατικό χάντικαπ +1.25 (ή +1,1.5), -1.35 (ή -1,1.5)

Αν παίξω Asian handicap +1.25, κερδίζω αν η ομάδα μου επικρατήσει ή έρθει ισόπαλη. Αν χάσει με ένα γκολ, πληρώνομαι την απόδοση του +1.25 + 1 / 2. Δηλαδή αν έπαιξα μια ομάδα στο +1.25 στο 2.00 και έχασε με ένα γκολ διαφορά, θα πληρωθώ απόδοση: 2.00 + 1 / 2 =1.50.

Αν παίξω asian handicap -1.25, κερδίζω αν η ομάδα μου επικρατήσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά παίρνω το μισό ποντάρισμά μου πίσω. Αν έρθει Χ ή χάσει, χάνω το στοίχημα.

Ασιατικό χάντικαπ +1.5 και -1.5

Αν παίξω asiatiko χάντικαπ +1.5, κερδίζω σε τρεις περιπτώσεις: αν η ομάδα μου νικήσει, έρθει ισόπαλη, ή χάσει με ένα γκολ διαφορά. Χάνω στην περίπτωση που η ομάδα μου ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά και πάνω.

Αν παίξω ασιατικό χάντικαπ -1.5, κερδίζω στην περίπτωση που η ομάδα μου επικρατήσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν χάσει, έρθει ισόπαλη ή κερδίσει με ένα γκολ, χάνω το stixima.

Ασιατικό χάντικαπ +2 και -2

Αν παίξω ασιατικό χάντικαπ +2, κερδίζω αν η ομάδα μου επικρατήσει, έρθει ισόπαλη, ή χάσει με ένα γκολ διαφορά. Αν χάσει με 2 γκολ διαφορά, παίρνω το ποντάρισμά μου πίσω.

Αν παίξω asin handicap -2, κερδίζω αν η ομάδα μου επικρατήσει με 3 γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με 2 γκολ διαφορά παίρνω το ποντάρισμά μου πίσω και αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά-έρθει ισόπαλη-χάσει, χάνω το στοίχημα.

Ασιατικό χάντικαπ στα under/over

Η βασική διαφορά στα στο ασιατικό χάντικαπ με το ευρωπαϊκό χάντικαπ στα under/over είναι ότι στην Ασία υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος. Αν, για παράδειγμα, παίξω over 2 ένα παιχνίδι και σημειωθούν ακριβώς 2 γκολ, θα πάρω το ποντάρισμά μου πίσω. Ενώ, αντίστοιχα, στο ευρωπαϊκό χάντικαπ over 2, αν σημειωθούν ακριβώς 2 γκολ χάνω το ποντάρισμά μου.

Το ασιατικό χάντικαπ στα γκολ λειτουργεί ακριβώς όπως το κανονικό ασιατικό χάντικαπ.

Σχετικά νέα