Τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες της Εθνικής;

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε μεθοδικά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, μιας και ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο πρώην τερματοφύλακας των Ιωαννίνων αποκτήθηκε από τους Πράσινους προκειμένου να ανταγωνιστεί τον Μπρινιόλι στη θέση των γκολκίπερ.

Έτσι άνοιξε ο δρόμος αποχώρησης του Σωκράτη Διούδη. Το όνομα του 29χρονου διεθνούς με την Εθνική Ελλάδας πορτιέρο, ακούστηκε καθ΄ όλη την καλοκαιρινή περίοδο στην μεταγραφική αγορά, χωρίς όμως να έρθει στο Τριφύλλι κάποια αξιόλογη πρόταση.

Κάπου εδώ να τονιστεί πως ο Διούδης είναι ένας παίκτης με αξία στο εκατομμύριο και λαμβάνει ένα συμβόλαιο της τάξης των 400 χιλιάδων ευρώ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε υπό ιδανικές συνθήκες να πουλήσει τον παίκτη σε κάποιον άλλο σύλλογο όμως αυτό το πλάνο γρήγορα εγκαταλείφθηκε.

Οι Πράσινοι θα ήταν ικανοποιημένοι και με ένα ποσοστό μεταπώλησης αλλά το συμβόλαιο του Διούδη δεν το κάλυπτε κανείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, να «καθήσει» στο συμβόλαιό του χωρίς να τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί μιας και έχει απορρίψει την προοπτική τον ΠΑΟ Β΄.

Ο Διούδης είναι αποδεδειγμένα ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, ο οποίος όμως κατά πως φαίνεται θα μείνει ανενεργός. Βέβαια δεν είναι ο μόνος. Στην ίδια μοίρα είναι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας ενδέχεται φέτος να μην αγωνιστούν καν. Αν συμπεριλάβουμε και τον Τσιντώτα της ΑΕΚ τότε η κατάσταση δείχνει προβληματική. Το να μην αγωνίζονται αυτού του επιπέδου τερματοφύλακες είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σίγουρα τους ίδιους αλλά και της ομάδες.

🎁ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💵

🔥ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα