Το… έγκλημα με Μάρκοβιτς

Στον αθλητισμό ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα είναι το περίφημο «what if». Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια αλλά ένας από εκείνους που ανταποκρίνονται καλύτερα στο ερώτημα είναι ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Το Σερβάκι ήρθε στο Ρέντη το καλοκαίρι του 2019 με ένα βιογραφικό αρκετά γεμάτο. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και με πολύ καλές προοπτικές.

Όμως στον Ολυμπιακό βρήκε μια «στρωμένη» κατάσταση. Ο Μαρτίνς αλλά και γενικότερα ο οργανισμός δεν πίστεψαν στον Μάρκοβιτς με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχεται κάθε χρόνο δανεικός στη Παρτιζάν.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε φέτος για τον 22χρονο στόπερ. Μετακόμισε στη Παρτιζάν με κανονική μεταγραφή έχοντας κερδίσει φανέλα βασικού με πολύ καλές εμφανίσεις και αφήνοντας μας όλους με το ερώτημα: Τι θα είχε γίνει εάν στον Ολυμπιακό είχαν δώσει τις ευκαιρίες που χρειαζόταν ο Μάρκοβιτς;

Το ερώτημα βέβαια θα παραμείνει αναπάντητο. Ίσως βέβαια και ο ίδιος ο Μάρκοβιτς βλέποντας την τωρινή κατάσταση στον Ολυμπιακό να σκάει ένα μικρό μειδίαμα από το κοντινό Βελιγράδι…

🎁ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰🍒

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα