Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (01/12)

Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την κάτοχο της ευρωλίγκα, Αναντολού Εφές (01/12, 19:30). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-3. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Στην μέχρι τώρα πορεία καθοριστικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός διατήρησε τον ίδιο κορμό και έκανε ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που στόχο έχουν να πάνε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω και γιατί όχι μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του τροπαίου.

Παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Γουόκαπ, ο ΜακΚίσικ, ο Λαρεντζάκης, ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ, ο Φαλ παρέμειναν. Όλοι οι παραπάνω πλαισιώθηκαν από τους Αιζαια Κάνααν, Άλεξ Πίτερς, Τζοέλ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την άλλη είδε δύο μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας που είχαν καθοριστικό ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδας έως το final της ευρωλίγκας στο Βελιγράδι. Ο λόγος όπως είναι φυσικό γίνεται για τους Γιώργο Πρίντεζη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο πρώτος αποφάσισε να αποχωρησει από την ενεργό δράση και να αποχωριστεί τα παρκέ έπειτα από μία καριέρα 21 χρόνων, εκ των οποίων τα 18 στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει τόσο την ομάδα όσο και την Ευρώπη γενικότερα με σκοπό να πάρει μία ευκαιρία στην άκρη του Ατλαντικού, το NBA και συγκεκριμένα τους Ντάλας Μάβρικς.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming 25/11

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην διοργάνωση ήταν εκπληκτικό, καθώς στο πρώτο ματς πήρε το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη με 80-70, στο οποίο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 12 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Βεζένκοφ που πέτυχε 20. Ακολούθησε το ροζ φύλλο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Σειρά πήρε η πολύ μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ με 89-87.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία συνεχίστηκε και πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 97-92. Δυστυχώς, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις και δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, καθώς ηττήθηκαν από Μονακό και Βαλένθια με 81-76 και 83-82 αντίστοιχα.
Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν στο ΣΕΦ με 87-58, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές απουσίες που είχαν οι Σέρβοι και πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη για φέτος στη διοργάνωση. Για μία ακόμα φορά ξεχώρισαν ο Λαρεντζάκης και ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας. Ο τελευταίος σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.
Σειρά πήρε ο αγώνας στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν, όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη και αυτό στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός εκεί γνώρισε την ήττα 90-84. Τελευταίο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στην διοργάνωση ήταν αυτό απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και την οποία κέρδισε με 86-76.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια κόπωσης, αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις, οι οποίες οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, των playoffs. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έβγαλε δύναμη και πείσμα στο παιχνίδι της και με έναν τρομερό (για μία ακόμα φορά) Σάσα Βεζένκοφ έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς. Ο Βούλγαρος φόργουορντ πέτυχε 9 πόντους βάζοντας μπροστά την ομάδα του μ3 11-10 στο πρώτο πεντάλεπτο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Άλμπα να παίξει το μπάσκετ της και με εύστοχες επιθέσεις έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 21-18. Από το δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού και με μπροστάρηδες τους Κώστα Σλούκα, Κάνααν και τον Μπολομπόι καθώς προηγήθηκαν με +6 (37-31). Στο σερί αυτό οι φιλοξενούμενοι με ένα δικό τους 6-0. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό να έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής με 39-38.

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (01/12)

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σακίλ ΜακΚίσικ ανέβασε την απόδοση του και οι Πειραιώτες προηγήθηκαν και με +8 (46-38). Οι Γερμανοί όμως ήταν πολύ εύστοχοι στο τρίποντο και για τον λόγο αυτό διατηρήθηκαν κοντά στο σκορ κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 61-59 υπέρ των γηπεδούχων. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο πήρε το όπλο του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος 5 λεπτά πριν το τέλος έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό με 5 πόντους (73-68). Από κοντά και ο Κώστας Παπανικολάου που με διαδοχικούς πόντους διαμόρφωσε το τελικό 86-76 υπέρ της ομάδας του. Καλύτεροι παίκτες για τον Ολυμπιακό ήταν οι Βεζένκοφ (24 πόντους), Παπανικολάου (19 πόντους), Μπολομπόι και Σλούκας από 12.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στα πλαίσια της αναμέτρησης απέναντι στην Αναντολού Εφές ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε με το στυλ το δικό μας, απλώς πρέπει να παίξουμε καλά. Πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο. Το στυλ το δικό μας είναι αυτό, να παίζουμε ομαδικά και με μεγάλη ταχύτητα και στο να πασάρουμε και στο πως κινούμαστε μακριά από τη μπάλα. Πρέπει να σουτάρουμε τη μπάλα καλά, πρέπει να έχουμε ισορροπία σκοράροντας και μέσα και έξω και φυσικά πρέπει να αμυνθούμε καλά στους δημιουργούς τους. Είναι μια ομάδα που έχει φοβερά γεμάτο ρόστερ».

Anadolou Efes – Olympiacos Live Streaming

Από την άλλη πλευρά η αναντολού εφές βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 5-5. Άρχισε με το δεξί την διοργάνωση καθώς στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της του Ερυθρού Αστέρα με 72-59. Την επόμενη ταξίδεψε στο Μιλάνο για να γνωρίσει την ήττα από την Αρμάνι με 95-92. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά στην έδρα της από την Βαλένθια (92-91). Στη συνέχεια πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο γήπεδο της με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου και σκορ 78-74. Ακολούθησαν τρεις σερί ήττες για την κάτοχο του θεσμού από την συμπολίτισσα Φενέρμπαχτσε (εντός 79-88), την Μπάγερν Μονάχου (εκτός 81-78) και από την Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός 94-85). Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχθηκαν τρεις σερί νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα (εντός 96-86), σε Αρμάνι Μιλάνο (εκτός 51-80) και Βίτους Μπολόνια (85-80 εκτός).

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στην Πόλη ο Αταμάν δήλωσε: «Για τον Ολυμπιακό η δύναμη του Φαλ και το επιθετικό παιχνίδι του Βεζένκοφ είναι πολύ σημαντικά κάτω από το καλάθι, ενώ ο Σλούκας οργανώνει πολύ καλά τους συμπαίκτες του. Όμως παίρνουν σημαντικά πράγματα από τον Λαρεντζάκη και έχουν έναν σκόρερ όπως ο Κάνααν και τον ΜακΚίσικ που είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, ενώ ο Παπανικολάου και ο βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Θα πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη πηγαίνοντας σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και ελέγχοντας τα ριμπάουντ».

Η αναμέτρηση Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα