Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο, ένας πρώην «πράσινος», αποθέωσε το «τριφύλλι», κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η Σοφιάνα σε περιμένει στο νέο SLOT.gr
Την ήττα με 90-75 γνώρισε ο Παναθηναϊκός AKTOR, το βράδυ της Πέμπτης (25/1) από τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ στο Βελιγράδι, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Λίγα λεπτά αφού είχε γίνει το τζάμπολ του αγώνα, ο πρώην τεχνικός των «πρασίνων», Ρικ Πιτίνο, εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα: «Λατρεύω να βλέπω τον Παναθηναϊκό στο τοπ-4 της Ευρωλίγκας. Πάμε Πράσινοι».
100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Ο Αμερικανός προπονητής δεν έφερε τελικά «γούρι» στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αφού οι Ισραηλινοί αποδείχθηκαν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι.
Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στο 14-9 και την 4η θέση και ετοιμάζεται για την απαιτητική διαβολοβδομάδα με Αρμάνι Μιλάνο (31/1, 21:15 στο «ΟΑΚΑ») και Ζαλγκίρις Κάουνας (2/2, 20:00 στη Λιθουανία).
Δείτε το tweet:
Love seeing Panathinaikos in the top 4 of the Euroleague – Go Green 💚
— Rick Pitino (@RealPitino) January 25, 2024
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα