Αυτή είναι η αλήθεια για Κωνσταντέλια και Στουτγάρδη!

Τι πραγματικά συμβαίνει με την μεταγραφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Σας το είχα πει ότι δεδομένα θα προκύψει θέμα το καλοκαίρι για τον Κωνσταντέλια. Όπως είχε προκύψει και πέρσι το καλοκαίρι που ο Ντέλιας είχε περάσει το check in για να πάει Γερμανία και τον γύρισε πίσω ο Σαββίδης.

Μία Στουτγάρδη που βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά έχει ζεστό χρήμα να δαπανήσει για περιπτώσεις τύπου Κωνσταντέλια. Θα είναι ο Ντέλιας ξανά στο στόχαστρο. Φυσικά.

Το γράφουν οι ίδιοι οι Γερμανοί. «Σε περίπτωση που ένας επιθετικός φύγει από την Στουτγάρδη, ο Κωνσταντέλιας θα ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Ο Έλληνας παίκτης έχει αποδείξει για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν ότι έχει ό,τι χρειάζεται για τη Στουτγάρδη και το Champions League. Σε 39 αγώνες, έχει ένα αξιοπρεπές σύνολο με 14 γκολ και εννέα ασίστ.

Εάν η Στουτγάρδη έκανε άλλη μια σοβαρή προσπάθεια αυτό το καλοκαίρι, θα ακολουθούσαν και πάλι περίπλοκες διαπραγματεύσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει τον Κωνσταντέλια να φύγει, αλλά, σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι, ο παίκτης θα προτιμούσε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη».

Και φυσικά εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα με βάση τα όσα γράφουν οι Γερμανοί.

Όντως θέλει να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ; Δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο. Προφανώς όλοι και όλα έχουν την τιμή τους αλλά ο ΠΑΟΚ δεν του έβαλε πωλητήριο.

Δεν θέλει να φύγει ο Ντέλιας; Ο΄θτε κάτι τέτοιο μου προκύπτει. Προφανώς και ο ίδιος θα εξετάσει τις όποιες προτάσεις έχει.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο. Για τον Ντέλια θα έρθουν πολλές ομάδες και αρκετές προτάσεις και θα έχουμε ένα μεγάλο καλοκαίρι. Κάντε λίγο υπομονή και θα έχω τα νέα την στιγμή που πρέπει.