Ποιους έκλεισαν οι ερυθρόλευκοι από Ιταλία και Πολωνία!
Ποιος θα το περίμενε! Κι όμως ο Ολυμπιακός έστω και στο παρά ένα έκανε άλλες δύο μεταγραφές. Μεταγραφές δύο 18χρονων που βρήκε την ευκαιρία να τους αρπάξει και να τους δοκιμάσει στην δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων!
Πάμε λοιπόν να σας δώσω όλα τα στοιχεία αλλά και το παρασκήνιο.
Αρχικά ο Ολυμπιακός πήρε τον Θανάση Χριστόπουλο. Τον 18χρονο δεξιό μπακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον Άθλο Αλμυρού και από εκεί έφυγε για την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και το καλοκαίρι του 2024 ταξίδεψε για την Πολωνία και συγκεκριμένα για τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Όμως ο Ολυμπιακός δεν έμεινε εκεί. Έκλεισε και τον Σάμι Μέχελεμπ! Τον 18χρονο εξτρεμ από την Τζένοα. Μάλιστα ηλικιακά ο Μέχελεμπ μπορεί να μπει και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού εκτός από τη δεύτερη ομάδα.
Η Τζένοα τον είχε ανακαλύψει τον Μέχελεμπ από ακαδημίες στην Γαλλία και τον τσίμπησε αλλά προφανώς δεν τους κάνει πλέον. Κι έτσι ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία για να τον αποκτήσει και να τον δοκιμάσει.
Κι εκεί που λέγαμε πως οι μεταγραφές τελείωσαν ο Ολυμπιακός έστω και στο φινάλε είπε την τελευταία του λέξη. Ακόμα και αν μιλάμε για δύο παιδιά που θα μπουν αρχικά στη δεύτερη ομάδα.
Απλά θα σας θυμίσω πως και ο Μπιανκόν έτσι είχε αποκτηθεί και τελικά πουλήθηκε έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Άντερλεχτ.