Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Live Streaming: Δείτε Ζωντανά (14/10)

Ολυμπιακος Ζαλγκιρις Live Streaming

Ολυμπιακος Ζαλγκιρις Live Streaming: Πλώρη για το 2/2 στην Euroleague έχει βάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (14/10, 21:00).  Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσει την πρώτη της φετινή αναμέτρηση εντός έδρας χωρίς τη δυναμική του “ερυθρόλευκου” κοινού, αφού “κουβαλάει” ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από την περασμένη αγωνιστική χρονιά και πιο συγκεκριμένα από το Game 5 των play-offs με τη Μονακό. Όπως πιθανόν όλοι θυμάστε, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης και φυσικα η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε τα στραβά μάτια. Δείτε ΕΔΩ το Ολυμπιακός Ζαλγκίρις μέσω live streaming.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Live Streaming 14/10

Πέραν της απουσίας του κόσμου, που στερεί εν μέρει το πλεονέκτημα έδρας, υπάρχει μία ακόμα έλλειψη για τον ολυμπιακό, που θα παραταχθεί απέναντι στους Λιθουανούς χωρίς τον αρχηγό του. Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικου στο δεξί του πόδι και θα πρέπει να παραμείνει στα “πιτς”. 

Novibet
Το Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις μέσω Live Streaming * ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Τώρα αρχίζει το ματς! |21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

«Ο Παπανικολάου δεν θα παίξει, δεν είναι έτοιμος. Για τους άλλους δύο (σσ. Αϊζάια Κάνααν και Τζοέλ Μπόλομποϊ) που είχαν θέματα, είμαι αισιόδοξος πως θα παίξουν», ανέφερε ενδεικτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Ακόμα, ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα στο γήπεδο μας. Φυσικά θα θέλαμε να έχει κόσμο και το γεγονός πως δεν θα έχει είναι μεγάλο μείον για εμάς. Πρώτον γιατί θα θέλαμε πολύ να παίξουμε ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας, μετά τα περσινά τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό εδώ, αλλά και γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Είναι σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα της Ευρωλίγκας. 

Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα. Έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα. Πήρε παίκτες από την Λιθουανία με ταλέντο, οι οποίοι, ωστόσο, είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Ευρωλίγκα. Επίσης, πήρε καινούργιους παίκτες. Αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα μαχητών, που δεν παρατάει σε καμιά περίπτωση το ματς. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Μακάμπι. Βάζουν μεγάλη πίεση στην μπάλα, σε κάθε σκριν στην μπάλα κάνουν παγίδα και παίζουν με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Επίσης, πάνε πολύ δυνατά στο ριμπάουντ. 

Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την αντίπαλο μας. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί αν δεν το κάνουμε. Είναι ομάδα που θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας και εντός και εκτός έδρας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

Από την πλευρά του, ο Άλεκ Πίτερς δήλωσε: «Είναι πολύ ωραίο που επιτέλους θα έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Ανυπομονούμε παρότι, δυστυχώς, δεν θα είναι εδώ οι φίλαθλοί μας. Ανυπομονούμε για τον εντός έδρας αγώνα. Θα είναι σκληρό ματς. Θα γίνει μάχη για την οποία είμαστε έτοιμοι».

Ερωτηθείς αν νιώθει άτυχος για το γεγονός πως στο πρώτο του εντός έδρας ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάζει ο κόσμος (λόγω της τιμωρίας της έδρας), απάντησε: «Έχει δύο όψεις… Σίγουρα όταν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας η ατμόσφαιρα θα αξίζει. Όμως, για κάποιους από εμάς τους καινούργιους παίκτες ίσως είναι καλό που θα έχουμε ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο, ώστε να εξοικειωθούν με το γήπεδο, πριν έρθει η θορυβώδης ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα είναι υπέροχο όταν τελικά θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

Τέλος, για το αν έχει κάποια σημασία το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από διπλό στην Βαρκελώνη, ενώ η Ζαλγκίρις από ήττα στο Ισραήλ, σχολίασε: «Εμείς θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σε κάθε αγωνιστική. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πως η επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας θα μας βοηθήσει στην επόμενη. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα και επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας θα είναι τα ριμπάουντ».

Olympiacos - Zalgiris Live Streaming

Olympiacos – Zalgiris Live Streaming

Σε ό,τι αφορά τώρα το αντίπαλο στρατόπεδο, πριν την έναρξη της σεζόν πολλοί θεωρούσαν ότι η Ζαλγκίρις θα είναι μία από τις ομάδες που θα βρίσκονται στα τελευταία στρώματα της βαθμολογία της euroleague. Ωστόσο, μετά την πρεμιέρα στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου οι Λιθουανοί λίγο έλειψε να σοκάρουν την Μακάμπι και να φύγουν με το διπλό, αρκετοί αναθεώρησαν άποψη. Βέβαια, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα της δυναμικής των ομάδων. 

Αυτό δεν εμπόδισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Λιθουανίας και head coach της ομάδας από το Κάουνας, να βγάλει το καπέλο του στους «ερυθρόλευκους»: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Την ώρα που οι άλλες ομάδες “ψάχνονται” στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ολυμπιακός κράτησε τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό. Παίζουν όπως και πέρυσι, ξέρουν πώς να τρέξουν το γήπεδο και εκτελούν σωστά. Κάθε αντίπαλός τους θα πρέπει να παίξει ποιοτικό μπάσκετ, αν θέλει να τα καταφέρει απέναντί τους», είπε ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Τώρα αρχίζει το ματς! |21+

Τώρα αρχίζει το ματς! |21+

ΕγγραφήΕγγραφή
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δηλώσεις έκανε και ο νεοφερμένος στη Ζαλγκίρις και την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση Ίγκνας Μπραζντέικις: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Είναι πολύ σταθεροί και παίζουν πολύ καλά στο μισό γήπεδο. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, οπότε πρέπει να προετοιμάσουμε τα σωστά plays και να τα εκτελέσουμε. Κοιτάζοντας πίσω στο πρώτο μας παιχνίδι, πρέπει να παραμείνουμε μαζί στα σκαμπανεβάσματα. Όταν παίζουμε καλά, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ομαλά. Όμως, είναι ένα παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, οπότε όταν η άλλη ομάδα είναι σε transition, πρέπει να κρατάμε το μυαλό μας στο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει επίσης να περιορίσουμε τα λάθη».

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό, ακόμα και οι Λιθουανοί αντιλαμβάνονται ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το δεν αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την εν λόγω αναμέτρηση. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ότι μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας σε live streaming.

Σχετικά νέα