Παναθηναϊκός – Παρτιζάν Live Streaming: Δείτε Εδώ (3/11)

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν Live Streaming: Δείτε Εδώ (3/11)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν (03/11, 21:30) στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά στην κατάταξη της euroleague. Για πρώτη φορά ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα δει το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο ματς απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, προκειμένου να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να σημειωθεί πως ο Μπέικον έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος να παίξει μπάσκετ ήδη από τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν Live Streaming

Στα του αγώνα τώρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, αφού έως τώρα έχει ρεκόρ 1-4 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, πάνω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου. Στο ΟΑΚΑ μετρά μόνο ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό. Από την άλλη εκτός μετρά δύο ήττες από Άλμπα Βερολίνου και Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και τη μοναδική του νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Επόμένως η νίκη φαντάζει μονόδρομος για τους πράσινους εάν θέλουν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία στη διοργάνωση.

Η μέχρι τώρα παρουσία του στη φετινή χρονιά δεν ήταν αυτό που περίμεναν τόσο οι άνθρωποι της ομάδας, όσοι και οι υποστηρικτές της. Για το λόγο αυτό η διοίκηση έσπευσε να ενισχύσει το ήδη υπάρχον ρόστερ με τον Ντουέιν Μπέικον, έναν παίκτη με παραστάσεις από το NBA αλλά και με πολύ καλή παρουσία την περασμένη χρονιά στη Μονακό. Πρόκειται για έναν χαρισματικό σκόρερ που σίγουρα θα προσφέρει λύσεις και επιπλέον ποιότητα στα χέρια του προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και καταστρώνει τα σχέδια του με σκοπό να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στη διάθεσή του είναι και ο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στροφές και παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ήρθε με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο τον παναθηναϊκό και να αποτελέσει βαρόμετρο.

Οι πρώτες θέσεις και συνεπώς το πλεονέκτημα έδρας φαντάζουν κάτι το μακρινό στην παρούσα φάση αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στην παρτιζάν, έτσι ώστε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο και να μην επαναλάβει την περσινή του πορεία.

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming 3/11

Οι πράσινοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-74 πληρώνοντας για άλλη μια φορά τα αρκετά λάθη τους, τα οποία τους στοιχίζουν μέχρι τώρα στη διοργάνωση της Euroleague. Στον αγώνα αυτό ξεχώρισαν ο Ντέρικ Γουίλιαμς (με 17 πόντους), ο Ματέους Πονίτκα (12 πόντους) και ο Γιώργος Παπαγιάννης (11 πόντους). Έπειτα, ακολούθησε το ματς απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για την 4η αγωνιστική της Basket League. Σε αυτό ο παναθηναικος ενώ ξεκίνησε δυναμικά και έχτισε μία καλή διαφορά, κάπου εκεί χαλάρωσε και έδωσε την ευκαιρία στους Ροδίτες να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Το τελικό όμως 77-67 έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι», αλλά εμφάνιση του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε κάνοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι πολλά λάθη. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν και πάλι ο Πονίτκα με 15 και ο Παπαγιάννης με 13 πόντους.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Για τον επερχόμενο ματς ο Ράντονιτς δήλωσε: «Η Παρτίζαν είναι σε καλή κατάσταση, έχουν κερδίσει τους τελευταίους δύο αγώνες και έπαιξαν και καλά. Μετά από κάποιες δικές μας ήττες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα και με περισσότερη ενέργεια. Οι επιστροφές μας στην άμυνα πρέπει να είναι καλύτερες, το ίδιο και η άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Για να κάνεις καλή εμφάνιση, πρέπει να παίξεις καλά και στις δύο πλευρές και να διαβάσεις τον αγώνα. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι, αν θέλουμε να κερδίσουμε έναν αγώνα της EuroLeague».

Παράλληλα, ο Αρτούρας Γκουντάιτις ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο όταν έχει σερί από ήττες. Πάντα θέλεις να πάρει τη νίκη και ειδικά με την παρουσία του κόσμου μας, περιμένουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλα τα πράγματα. Ειδικά στις μικρές λεπτομέρειες. Κάθε ματς ήταν διαφορετικό. Στο ένα ήταν τα ριμπάουντ, στο άλλο η άμυνα. Πάντα έτσι συμβαίνει στο μπάσκετ. Επίσης προσθέσαμε και κάποια κομμάτια στο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει ενόψει και του αγώνα με την Παρτιζάν»

Στον αντίποδα, η παρτιζαν βρίσκεται στην 9η θέση της ευρωλίγκα με ρεκόρ 2-3. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενισχύθηκε αρκετά τη φετινή χρονιά με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Πήρε παίκτες όπως o Νάνελι, ο Έξουμ και ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου. Προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια (90-62) και Ζαλγκίρις Κάουνας (87-76), ενώ έχει γνωρίσει την ήττα από Άλμπα Βερολίνου (100-84) και Μπασκόνια (103-96) εκτός έδρας, ενώ την 3η αγωνιστική ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Αρμάνι Μιλάνο (80-75).

Την προηγούμενη αγωνιστική οι Σέρβοι είχαν επικρατήσει της Ζαλγκίρις Κάουνας στο Βελιγράδι με 87-76. Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά και ήταν καταλυτικός στο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα οι ασπρόμαυροι ήταν ο Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 26 πόντους οδηγώντας την ομάδα του στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Panathinaikos Partizan Live Streaming

Επίσης ο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς έρχεται στην Αθήνα χωρίς έναν από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες, τον Τζέιμς Νάναλι. Ο 32χρονος γκαρντ είναι άρρωστος, δεν κατόρθωσε να προπονηθεί και συνεπώς δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του, πονοκεφαλιάζοντας τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος καλείται να ανακατέψει την τράπουλα για να καλύψει την απουσία του. Αντίθετα, αναμένεται να αγωνιστεί το νεό μεταγραφικό απόκτημα και πρώην «πράσινος» Ντάριλ Μέικον.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Τραυματίες συνεχίζουν ακόμα ο Άλεν Σμάιλαγκιτς και ο Αλέκσα Αβράμοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις πριν τον αγώνα τόνισε αναφερόμενος στον Νάναλι: «Δεν προπονείται, δεν νιώθει καλά». Για τους δύο τραυματίες: «Ο Σμάιλαγκιτς είναι καλά. Θα ξεκινήσει σύντομα τις προπονήσεις, θα δούμε πότε θα αρχίσει να παίζει. Δεν περιμένω να χρειαστεί άλλες 20 μέρες. Όσο για τον Αλέκσα, καταλαβαίνω πως θα χρειαστεί να φοράει κάποιου είδους προστασία για άλλες τρεις εβδομάδες». Επιπλέον δεν απέφυγε να μιλήσει και για τον Ντάριλ Μπέικον: «Πιθανώς ο Ντουέιν Μπέικον θα παίξει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προετοιμαστήκαμε για τους άλλους παίκτες. Είναι μια ομάδα που αξίζει κάθε σεβασμό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Τη διεύθυνση αυτής της αναμέτρησης έχουν οι έμπειροι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (από Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Η αναμέτρηση Μακάμπι – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το παναθηναικός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα