Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πάμε για δύσκολες ρεβάνς

Σιγά-σιγά θα αρχίσουν οι λίγκες να μπαίνουν στη σέντρα, η μία μετά την άλλη και οι ρυθμοί μας θα επανέλθουν σε… χειμερινή διάθεση. Μέχρι να έρθει βέβαια αυτή η στιγμή σε λίγες ημέρες, θα έχουμε τα μεσοβδόμαδα κουπόνια να δίνουν χρώμα στη στοιχηματική μας δράση.

Βάσει των όσων είδαμε την περασμένη εβδομάδα, πάμε για δύσκολες ρεβάνς. Μπορεί ο Άρης να καθάρισε όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση και να έδωσε αισιόδοξα μηνύματα με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν τον στόχο τους.

🎁ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰🍒

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει ανατροπή απέναντι στη Λέφσκι. Μπορεί να τα καταφέρει; Σίγουρα, γιατί έχει το έμψυχο δυναμικό για να τα καταφέρει, όμως θα πρέπει να εμφανίσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από πλευράς διάθεσης. Το 2-0 δεν είναι άλλωστε και εύκολο σκορ για να το ανατρέψεις.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη από τη Χάιφα και να μιλάμε σε εντελώς διαφορετική βάση τώρα. Έστω και η ισοπαλία όμως του δίνει ένα προβάδισμα. Στο γήπεδό του, με τον κόσμο του και με καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν θα είναι τόσο δύσκολες, έχει τη δυνατότητα για τη νίκη-πρόκριση, ωστόσο θα πρέπει και αυτός -δημιουργικά κυρίως- να εμφανίσει κάτι καλύτερο.

Όλα αυτά θα τα δούμε από αύριο. Για την ώρα, υπομονή.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*