Βίρτους – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Εδώ (19/01)

Βίρτους - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Εδώ (19/01)

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει μέχρι τη Μπολόνια για να αναμετρηθεί με τη Βίρτους (19/01, 21:30), στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής για την ευρωλίγκα. Η νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ τηn περασμένη εβδομάδα τόνωσε το ηθικό του «τριφυλλιού», το οποίο πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μετρούσε 6 σερί ήττες για την διοργάνωση. Πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-12. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Ο Παναθηναϊκός είναι εμφανές πως βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο μιας και μετρά πολλές αλλαγές στο ρόστερ του τόσο σε παίκτες όσο και στον προπονητή. Όλοι οι περσινοί αθλητές αποχώρησαν και στη θέση τους ήρθαν άλλοι. Παίκτες όπως ο Νέιτ Γουόλτερς, ο Μάριους Γκριγκόνις, ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο Πάρις Λι και ο Ματέους Πονίτκα ήρθαν με σκοπό να δώσουν στην ομάδα ποιότητα και λύσεις. Παράλληλα, εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, με σημαντικό έργο σε Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Μπούντουτσνοστ. Η μεταγραφή όμως που ξεκάθαρα πόρωσε τον κόσμο ήταν αυτή του Ντουέιν Μπέικον που φέρει τη σφραγίδα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε μία εξαιρετική χρονιά με τη Μονακό πέρυσι, ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει τον Παναθηναϊκό και πάλι πρωταγωνιστή.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Βίρτους – Παναθηναϊκός Live Streaming 19/01

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν γίνεται μιας και η ομάδα βρίσκεται αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση των play off. Το ξεκίνημα στη διοργάνωση δεν ήταν καλό μιας και άρχισε με το αριστερό. Η αρχή έγινε στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 68-71. Το ταξίδι του στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (την πρώην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς) συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη με 75-77. Ακολούθησε ένα σερί από αρνητικά αποτελέσματα, με αντιπάλους τις Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 94 65), Μονακό ( εκτός με 80-83), Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός με 85-74) και Παρτίζαν (εντός με 89-91). Την έβδομη αγωνιστική πανηγύρισε τη νίκη με αντίπαλο τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και σκορ 98-83. Το ταξίδι συνεχίστηκε και σειρά πήραν οι ήττες από Φενέρμπαχτσε (εκτός με 107-77) και η νίκη απέναντι στη Βίρτους εντός με 88-85 στην παράταση. Για πρώτη φορά οι «πράσινοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετά από αυτή απέναντι στη Βιλερμπάν εντός με 77-58, ενώ εκείνες απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (67-81) και Μιλάνο στην Αθήνα (90-77) ήρθε να βάλουν τον Παναθηναϊκό δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ορισμένοι έκαναν όνειρα ακόμα και για τις πρώτες θέσεις που οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας στα play off. Τα αρνητικά όμως αποτελέσματα που ακολούθησαν ήρθαν να προσγειώσουν άπαντες στον σύλλογο στην πραγματικότητα. Έκτοτε ο παναθηναϊκος έχει ηττηθεί από Βαλένθια (εκτός με 94-91 στην παράταση), Μπαρτσελόνα (εκτός με 74-68), Εφές (εκτός με 88-69), από Ολυμπιακό (εντός με 71-95), Μπάγερν (εκτός με 84-68) και Φενέρ (εντός με 88-94 στην παράταση).

Βίρτους - Παναθηναϊκός Live Streaming 19/01

ΒΙΡΤΟΥΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Στο τελευταίο του ματς για τη διοργάνωση πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Μακάμπι στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί επικρατώντας με 88-86 των Ισραηλινών. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και καθώς ήταν εύστοχοι στο τρίποντο πήραν αμέσως κεφάλι στο σκορ. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 24-17 υπέρ της ελληνικής ομάδας. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μακάμπι προσπάθησε να αντεπιτεθεί, ο Λι όμως ήταν καταλυτικός σε άμυνα και επίθεση και το ημίχρονο έκλεισε με 45-37 για τους «πράσινους». Ίδιο σκηνικό και στην τρίτη περίοδο και παρότι οι «γαλαζοκίτρινοι» ισοφάρισαν (56-56) Λι και Ουίλιαμς έδωσαν λύσεις και το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε 65-58. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν αντεπίθεση με μπροστάρη τον Μπάλντγουιν και έφτασαν ακόμα και να προσπεράσουν με 71-71. Εκεί ήταν που πήρε το όπλο του ο Μπέικον, ο οποίος με 10 πόντους συνέβαλε στο τελικό 88-86.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Καλύτερος παίκτης αναμφίβολα για τους γηπεδούχους ήταν ο Πάρις Λι που σημείωσε 21 πόντους. Καταλυτικοί για άλλο ένα ματς οι Παπαγιάννης (16 πόντους, 5 ριμπάουντ), Μπέικον (19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και Γουίλιαμς (17 πόντους, 5 ριμπάουντ).

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ράντονιτς στα πλαίσια της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Βίρτους στην Ιταλία είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, όπου στην τελευταία προπόνηση έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα χάσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και ο Μαντζούκας.

Βίρτους – Παναθηναϊκός Live Streaming

Από την άλλη η βίρτους βρίσκεται στην 13η θέση της Euroleague με ρεκόρ 8-11. Οι Ιταλοί δεν μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από την Μονακό 66-83 στην έδρα τους. Στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της γεύτηκε τη χαρά της νίκης με αντίπαλο τη Μπάγερν με 66-63. Οι δύο εκτός έδρας δοκιμασίες της συνοδεύτηκαν με ισάριθμες ήττες. Στο Κάουνας έχασε από την Ζαλγκίρις με 68-65 και στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν με 90-62. Ακολούθησε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ με σκορ 91-95. Η επιστροφή στην έδρα της δεν σήμανε και νέα νίκη καθώς γνώρισε την ήττα από την Βιλερμπάν με 79-84. Οι Ιταλοί συνέχισαν με 2 σερί νίκες. Η μία εκτός έδρας με τη συμπατριώτισσα Ολίμπια Μιλάνο και σκορ 59-64 και με τη Βαλένθια στη Μπολόνια με 89-59. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναίκό, όπου έχασε στην παράταση με 88-85.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η επιστροφή στην έδρα της δεν σηματοδότησε και νίκη, μιας και ηττήθηκε από την Εφές με 80-85. Δεύτερο ταξίδι της στο Βελιγράδι, σήμανε και την δεύτερη ήττα της με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα με 83-74. Εξίσου, την δεύτερη φορά που επισκέφθηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το ΣΕΦ γνώρισε την συντριβή αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό με 117-71. Στα πλάισια της 13ης αγωνιστικής φιλοξένησε την Άλμπα Βερολίνου και την κέρδισε με 85-76. Οι νίκες διπλασιάστηκαν με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πάλι στην έδρα της (78-73). Την επόμενη αγωνιστική ταξίδεψε μέχρι τη χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, όπου ηττήθηκε με 90-79. Σειρά πήραν δύο μεγάλες νίκες με αντιπάλους τις Φενέρμπαχτσε (εντός, 92-88) και Μπαρτσελόνα (εκτός, 75-83). Τέλος, οι Ιταλοί μετρούν δύο σερί ήττες στην έδρα τους με αντιπάλους τη Ζαλγκίρις (77-87) και τον Ολυμπιακό (83-85).

Για το Βίρτους – Παναθηναϊκός διαιτητές έχουν οριστεί οι Μπόρις Ρίζικ, Μεντί Ντιφαλά και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς.

Η αναμέτρηση Βίρτους – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το παναθηναϊκός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα