Stoiximan Super League 2026-27 αποδόσεις

Πήγε να γίνει κλοπή από Αθήνα αλλά τον έκλεισε ο ΠΑΟΚ

Τι ισχύει με την περίπτωση Έλληνα μπακ και πώς προχώρησαν οι διαδικασίες.

Και ξαφνικά γράφονται όλων των ειδών τα αριστερά μπακ για ελληνικές ομάδες. Γιατί και ο ΠΑΟΚ θέλει και ο Ολυμπιακός θα θέλει και υπό προϋποθέσεις θα ήθελε η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι η τελευταία ενημέρωση ήταν πως θα πορευτεί με Πήλιο και Πενράις.

Πάμε τώρα όμως στα ζουμερά νέα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ έως το 2028 όμως υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και ο Γιαννούλης να πάρει μεταγραφή. Με το αζημίωτο στην Άουγκσμπουργκ φυσικά.

Και αυτό που μου ψιθύρισαν είναι πως ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχει προχωρήσει την περίπτωση του Γιαννούλη αλλά έχει δώσει και τα χέρια και με τον ατζέντη του παίκτη αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει κλείσει το deal; Σε καμία περίπτωση. Αλλά αν έπρεπε να βάλω πιθανότητες θα έλεγα 90% κλεισμένος στον ΠΑΟΚ.

Και όμως πήγε να γίνει κλοπή από Αθήνα μεριά. Και αυτό που μου είπαν ήταν πως η ΑΕΚ είχε εξετάσει την περίπτωσή του πριν καν μπει στο κόλπο ο ΠΑΟΚ. Αλλά τότε ακόμα οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες για να φύγει ο Γιαννούλης.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Γιαννούλης θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Μπουντεσλίγκα που είχε 27 συμμετοχές 2 γκολ και 5 ασίστ.

Όσο για αριστερά μπακ; Θα επανέλθω γιατί θα γίνει μεγάλος τζόγος μέσα στο καλοκαίρι. Και για τον Ολυμπιακό και για την ΑΕΚ.