Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Νίκη για την Ελλάδα

Τα δείγματα της Ελλάδας στα δύο παιχνίδια που παρακολουθήσαμε κόντρα σε Ισπανία και Ονδούρα άφησαν πολύ αισιόδοξα μηνύματα.

Αμυντικά κόντρα στην Ισπανία, η Εθνική μας έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους μπροστά στην εστία της ενώ στο φιλικό που ακολούθησε με την Ονδούρα, είδαμε παρά τις αλλαγές διάθεση για επιθετικό και γρήγορο παιχνίδι.

Τώρα έρχεται το ματς με τη Γεωργία και από τη στιγμή που οι Σουηδοί έχουν κάνει το δύο στα δύο, έχοντας νικήσει μάλιστα τη συγκεκριμένη ομάδα, τότε και εμείς οφείλουμε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να μην δημιουργηθεί χάντικαπ στη μεταξύ μας βαθμολογία.

Ετσι κι αλλιώς, η πρόκριση θα παιχτεί λογικά μέσω της 2ης θέσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σουηδία, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Η Γεωργία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Δυσκόλεψε άλλωστε και την Ισπανία, η οποία χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να πανηγυρίσει τη νίκη, όμως νομίζω ότι η Ελλάδα έχει καλή ψυχολογία και θα πάρει τη νίκη.

Στο παιχνίδι της Αυστρίας με τη Δανία θα επιλέξω το Over 2,5. Δεν είναι μόνο το ξέσπασμα των Δανών το βράδυ της περασμένης Κυριακής αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι Αυστριακοί, ο οποίος αφήνει το περιθώριο για τη συγκεκριμένη επιλογή.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 31/03/2021 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 31/03/2021 9:45 μμ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 1 1.73
- 31/03/2021 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 31/03/2021 9:45 μμ ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΑΝΙΑ OVER 2,5 2.20

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*