Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (24/05)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (24/05)

Η πιο μεγάλη ώρα της φετινής Euroleague έφτασε! Ο ολυμπιακός κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα να σπάσει την κατάρα που ήθελε την ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας σε Game 5 να χάνει (λίγες ώρες αφού το πέτυχε και η Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Μονακό) και πλέον είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία του σε Final-4. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε livestreaming ΕΔΩ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, σε μία από τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα στη σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός στο πλαίσιο της media day ρωτήθηκε για τις πιθανές διαφορές που μπορεί να έχει η φετινή διοργάνωση σε σχέση με αυτές του 2022 και του 2023, ενώ αργότερο ο ίδιος αποκάλυψε ότι το 2009 όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομάχησαν στον ημιτελικό του Final-4, βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά ως οπαδός των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε τρομερό κίνητρο που βρισκόμαστε εδώ, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο για ό,τι έγινε πέρσι, αυτό μας φτάνει. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως πάντα. Στην ομάδα έχουμε μαχητές, τους οποίους εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Μιλάμε για ανθρώπους, το πιο σημαντικό για μας ήταν να είμαστε στην ίδια σελίδα με όλους. Χάσαμε σπουδαίους παίκτες το καλοκαίρι, αλλά ο σύλλογος είναι πάλι εδώ. Δημιουργήσαμε μια ομάδα ανθρώπων που πάλεψε σκληρά και αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται, πόσο ταπεινοί πρέπει να είναι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού που φτάνει σε Final Four για τρίτη σερί σεζόν. Τις δύο προηγούμενες χρονιές χάσαμε δύο αγώνες στο σουτ. Αν μπορώ να πω ότι έχουμε ένα μυστικό είναι πως έχουμε παίκτες που δεν είναι εγωιστές, που παίζουν για τον διπλανό τους και νοιάζονται.

Όλη αυτή η κατάσταση με τα media, το πώς πρέπει να παίξεις. Χρειάζεται χρόνο και φορές για να πάρεις το τρόπαιο. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον πρωτάρη να τα καταφέρει.
Ήμουν εδώ και το 2009 ως οπαδός του Ολυμπιακού, βλέποντας τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Το Βερολίνο είναι φανταστικό. Ελπίζω πως φέτος θα δημιουργήσω διαφορετικές αναμνήσεις με την κατάκτηση του τίτλου»

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (24/05)

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ήταν παρόντας και στα δύο προηγούμενα σερί F4 που βρέθηκαν οι Πειραιώτες, τόνισε ότι υπάρχει σεβασμός στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η «βασίλισσα» δεν είναι ανίκητη. Επιπλέον, αναφερόμενος στον περσινό τελικό δήλωσε ότι τα «χρωστούμενα» δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι έχει εμπειρία και τι θέλει να δει από την ομάδα του: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Είναι ένα σαββατοκύριακο αθλητισμού και πρέπει όλοι να εστιάσουν εκεί.
Είναι περίεργο, όταν προσπαθείς να κάνεις περισσότερα από ότι μπορείς. Έχουμε μία συνταγή και πρέπει να κάνουμε ό,τι όλη την σεζόν, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πρέπει να απολαύσουμε την εμπειρία και θα δούμε τι θα γίνει»

Για το στυλ μπάσκετ του Ολυμπιακού και το εμπόδιο της Ρεάλ: «Πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε απλά ο εαυτός μας. Τώρα παίζουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η πιο δυνατή ομάδα της EuroLeague βάσει αποτελεσμάτων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ανίκητοι. Τους σεβόμαστε πολύ.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Έχουμε όμως ένα γκρουπ ανθρώπων που είμαστε ενωμένοι. Αν είμαστε καλά στο παρκέ, δεν φοβόμαστε κανέναν. Μιλούσα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα. Πριν από αυτόν τον αγώνα, κάναμε την καλύτερη προπόνηση της σεζόν. Μπορώ να σου πω ότι το ίδιο συνέβη την τελευταία εβδομάδα. Είχαμε πολύ καλές προπονήσεις, σκληρές, αλλά κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε».

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Τσους Ματέο, μετά την εκπληκτική κανονική διάρκεια που πραγματοποίησε, είναι έτοιμη να μπει στο παρκέ της «Uber Arena» με στόχο να παλέψει σε πρώτη φάση για την πρόκριση στον τελικό και εν συνεχεία να φτάσει στο back-to-back.

Χεζόνια

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ως μία πάρα πολύ υπολογίσιμη δύναμη, εκφράζοντας παράλληλα τον αμέριστο σεβασμό που τρέφει για τους «ερυθρόλευκους» και για τον Έλληνα τεχνικό.

Real Madrid Olympiacos Live Streaming

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν είναι καλό ή κακό για την Ρεάλ ότι λογίζεται ως το φαβορί: “Αρχικά θέλω να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ. Γεια σε όλους τους συναδέλφους. Το να είσαι φαβορί ή όχι είναι καλή ανταμοιβή, αλλά δεν μιλάμε για αυτό στα αποδυτήρια. Σημαίνει περισσότερα από αυτό για τους οπαδούς και όλους

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πώς να νικήσουμε. Να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας. Έχουμε ένα σπουδαίο ημιτελικό κόντρα σε μία ομάδα με καρδιά πρωταθλητή που σεβόμαστε που έχει έναν κύριο στον πάγκο. Θα θέλαμε να σηκώσουμε πάλι το τρόπαιο, αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε έναν απίστευτο αντίπαλο στον ημιτελικό. Μόνο για αυτό μιλάμε στα αποδυτήρια”.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Για το αν η Ρεάλ μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι: “Θα παλέψουμε για να πάρουμε κι άλλο ένα τίτλο. Δεν υπερασπιζόμαστε τον περσινό τίτλο. Έχουμε 11 τρόπαια, που είναι δικά μας. Έχουμε ένα παιχνιδι μπροστά μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον ημιτελικό, σεβόμενοι τον αντίπαλο, που θέλουμε να τον νικήσουμε στο γήπεδο και… αυτό είναι.

Για το αν η Ρεάλ μπορεί να σπάσει την κατάρα που λέει ότι η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου δεν παίρνει το τρόπαιο: “Για εμάς δεν σημαίνει τίποτα ότι καμία πρώτη ομάδα δεν έχει πάρει το τρόπαιο. Ξέρουμε τι θα συμβεί αν σκεφτείς ότι έχεις την καλύτερη ομάδα. Στον αθλητισμό παίρνεις μαθήματα. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν, αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες. Στον σύλλογο το ξέρουν. Πρέπει να παλεύεις κάθε λεπτό για να πάρεις τον τίτλο, κάτι που κάναμε και πέρυσι”. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Σχετικά νέα