Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (26/05)

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (26/05)

Ο παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση διέλυσε στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 τη Φενέρμπαχτσε και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε livestreaming ΕΔΩ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, πήρε από νωρίς προβάδισμα 12 πόντων και με εξαίρεση ελάχιστα σημεία της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο. Παίκτες κλειδιά για την αναμέτρηση ήταν Λεσόρ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Γκραντ (13 πόντοι), ενώ τεράστιας σημασίας ήταν και η παρουσία του Καλαϊτζάκη.

Ο Τούρκος τεχνικός στο πλαίσιο της media day ενόψει του τελικού της διοργάνωσης παρουσιάστηκε χαλαρός και στις δηλώσεις του ανέφερε ποιο ήταν το σημείο της χρονιάς στο οποίο κατάλαβες ότι η ομάδα του μπορεί να πάει στο F4. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παίξει σε έναν τελικό. Προσωπικά κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από ένα χρόνο απουσίας θα βρω πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό. Είναι μια σπουδαία ομάδα. Πιστεύουμε πολύ σ εμάς. Θα είναι ένας υπέροχος τελικός.

Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την πόλη της Αθήνας και τους φίλους του Παναθηναϊκού που πίστευαν από την αρχή και μας στηρίζουν. Αυτή η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη στον ημιτελικό και περιμένουμε το ίδιο για τον τελικό. Απολαμβάνουμε τις στιγμές, από την πρώτη ως την τελευταία.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά (26/05)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING

Το παιχνίδι της regular season δεν μπορεί να συγκριθεί με το αυριανό. Έγινε μετά από το break των εθνικών ομάδων. Για μένα το πιο σημαντικό είναι οι μεγάλες νίκες που κάναμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, σε κρίσιμους αγώνες. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια σπουδαία ομάδα. Το παιχνίδι αύριο λοιπόν θα είναι διαφορετικό, όπως αντίστοιχα θα είναι το πλάνο μας.

Ίσως βαρεθήκατε χθες με το πώς πήγαν οι τελικοί. Θα κάνουμε μια συμφωνία με τον Τσους Ματέο για να πάμε χέρι – χέρι ως το τέλος. Φυσικά για μένα ο χθεσινός ημιτελικός με έκανε να νιώθω πιο άνετα που δεν κρίθηκαν όλα στην τελευταία κατοχή. Για σας μπορεί να είναι ενθουσιώδες να βλέπετε έναν τελικό να κρίνεται στο τελευταίο σουτ, για μας όμως είναι γεμάτο άγχος.»

Δείτε τον αγώνα εδώ

Για το αν υπάρχει μια στιγμή που κατάλαβε ότι θα πάει στο Final Four: «Αν θέλετε να σας απαντήσω ειλικρινά, το σκέφτηκα μόλις κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της. Ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα που έκανε. Αυτή η νίκη μάς έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και μας έβαλε στο μυαλό ότι μπορούμε να είμαστε στο Final-4».

Real Madrid Panathinaikos Live Streaming

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ρεάλ διαλύοντας τον Ολυμπιακός κατάφερε να έχει ένα από τα πιο εύκολα βράδια της, σε ένα ματς που σε ελάχιστα σημεία θύμιζε ημιτελικό Euroleague. Οι ασταμάτητοι Μούσα (20 πόντους με 8/14 εντός παιδιάς) και Χεζόνια (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά όσο χρειαζόταν για να ξανά μπει στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» στην 3η περίοδο κατάφεραν να δυσκολέψουν τη «βασίλισσα».

Ο Τσους Ματέο μιλώντας στη media day αναφέρθηκε στις πολύ καλές επιθετικές επιδόσεις του Κέντρικ Ναν, ενώ συνέκρινε τους «αιωνίους» τονίζοντας πως αυτό που δεν έχουν οι Πειραιώτες και το έχουν οι «πράσινοι» είναι ο Κώστα Σλούκας. 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, που είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του». Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Σχετικά νέα