Δείτε το Άλμπα – Ολυμπιακός σε Live Streaming (08/02)

Ολυμπιακός - Φενέρ προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει μέχρι το Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Άλμπα (08/02, 21:00) στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν μία εξαιρετική περίοδο φόρμας, η οποία τους έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 16-7. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τη φετινή χρονιά με πολλές φιλοδοξίες, τις οποίες έως τώρα επαληθεύουν. Με λίγες και στοχευμένες κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να δει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Έχοντας ήδη έναν κορμό από πέρυσι κατάφερε να τον «μπολιάσει» με ποιοτικές «πινελιές» και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι άκρως θετικό. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Η πορεία όπως είναι φυσικό έχει γεμίσει με αισιοδοξία τον κόσμο της ομάδας. Ο Ολυμπιακός στη μέρα του μπορεί να νικήσει τον καθένα και πολλοί κάνουν όνειρα ακόμα και για κατάκτηση του τροπαίου. Πέρυσι έφτασε μέχρι το Final 4 του Βελιγραδίου και φέτος θέλει το κάτι παραπάνω. Αυτό που προέχει όμως τη δεδομένη στιγμή είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, η οποία θα πρέπει να συνοδευτεί και με το πλεονέκτημα έδρας έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στο Final 4 του Κάουνας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Άλμπα – Ολυμπιακός Live Streaming 08/02

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλίγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76. Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89), τη Φενέρ (εκτός με 73-93) και την Εφές (εντός 76-70).

Άλμπα - Ολυμπιακός Live Streaming 08/02

ΑΛΜΠΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το ματς στο Βερολίνο δήλωσε: «Θεωρώ πως είναι αφελές να κοιτάς την βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πρέπει να πάμε με την ίδια συλλογιστική που έχουμε ως τώρα και μας έχει φέρει στην πρώτη θέση. Όπως ξέρετε όλες οι ομάδες είναι κοντά για αυτό και θα πρέπει να έχουμε τη σωστή προσέγγιση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Συνεχίζουμε να έχουμε απουσίες, θα απουσιάσουν οι Σλούκας και Πίτερς και αυτό σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό αγώνων είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως θα είμαστε σοβαροί, θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη.

Είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Κυκλοφορεί τη μπάλα, έχει πολλές ασίστ, έχει καλή εκτέλεση, ανεβάζει το σκορ, παίζει με το ίδιο τέμπο ανεξαρτήτως αντιπάλου και γηπέδου και πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό.

Κάθε κατοχή είναι σημαντική. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το ρυθμό και από το παιχνίδι που η Άλμπα θέλει να κάνει. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε εμείς» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Από την άλλη πλευρά, η Άλμπα βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 6-17. Οι Γερμανοί ξεκίνησαν με το δεξί την διοργάνωση, καθώς πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 100-84 με αντίπαλο την Παρτίζαν. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μιλάνο για να αντιμετωπίσουν την Αρμάνι και την οποία κέρδισαν με 80-74. Το καλό τρίτωσε για την Άλμπα την επόμενη αγωνιστική καθώς συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στην έδρα της με 94-65. Ακολούθησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων από την Ανατολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 78-74. Επίσης στην Βαλένθια γνώρισε νέα ήττα από την τοπική ομάδα με 87-74. Τρίτη σερί έξοδος από την Γερμανία και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν, καθώς έχασε από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 88-81. Οι ήττες από Μπάγερν Μονάχου (79-77 εντός), από Ρεάλ Μαδρίτης (90-72 εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εντός 84 -88 στην παράταση) την καθήλωσαν στις τελευταίες θέσεις.

Alba – Olympiakos Live Streaming

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Euroleague επισκέφθηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα τον Πειραιά όπου ηττήθηκε από τον προσεχή αντίπαλο της με 86-76, Σειρά πήραν δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα (86-88) και Φενέρμπαχτσε (75-104). Τα θετικά αποτελέσματα δεν ήρθα ούτε τις επόμενες τρεις αγωνιστικές με Βίρτους Μπολόνια (εκτός με 85-76), με Μονακό (εκτός με 92-89) και Μακάμπι (εντός με 70-83). Το ρόδι επιτέλους έσπασε την 16η αγωνιστική με την εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν με 79-91, ενώ λίγες μέρες αργότερα τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με τις εντός έδρας νίκες με αντιπάλους τις Μπασκόνια και Μιλάνο με 85-84 και 83-63 αντίστοιχα. Έκτοτε αγνοεί το ροζ φύλλο αγώνα καθώς μετρά πέντε σερί ήττες από Ρεάλ (εντός με 77-84), Μακάμπι (εκτός με 87-74), Βαλένθια (εντός με 88-94), Μονακό (εντός με 84-103) και Φενέρ (εκτός με 101-86).

Ο Ισπανός προπονητής των Γερμανών, Ίσραελ Γκονζάλεθ, στα πλαίσια της αναμέτρησης με τον ολυμπιακό ανέφερε τα εξής: «Τα δύο παιχνίδια με Μονακό και Φενέρ την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολα για μας και τώρα υποδεχόμαστε την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα και παίζουν σπουδαίο μπάσκετ. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ. Έχουν κι εκείνοι ένα παρόμοιο στυλ γρήγορου παιχνιδιού με το δικό μας, οπότε μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτούς».

Διατητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία).

Η αναμέτρηση Άλμπα – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα