Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (03/05)

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (03/05)

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε συγκρούονται για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα (03/05, 20:45). Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και πλέον οι «μάχες» μεταφέρονται στην Τουρκία για το τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς με 79-68, για να έρθει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να απαντήσει με δική της επικράτηση στο δεύτερο παιχνίδι με 78-82. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί κάτι που θέλουν να επιβεβαιώσουν και σε αυτήν την σειρά. Τερμάτισαν πρώτοι στην κατάταξη της Ευρωλίγκα (η πρώτη ελληνική ομάδα που το πετυχαίνει αυτό) και μοιάζουν ικανοί να επιστρέψουν στο ευρωπαϊκό θρόνο μετά από μία δεκαετία.

«Κλειδί» στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου έχει παίξει το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας δημιούργησε έναν κορμό πάνω στον οποίο στηρίζετε και μοιάζει ικανός να τον οδηγήσει σε επιτυχίες. Πέρυσι βρέθηκε στο Final 4 του Βελιγραδίου τερματίζοντας τέταρτος, ενώ για φέτος οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες (λόγω των εμφανίσεων) που φτάνουν ακόμα και μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Live Streaming 03/05

Οι Πειραιώτες στο τελευταίο ματς με την Φενέρ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μπήκαν δυνατά και με πρωταγωνιστή τον Αϊζάια Κάνααν πήραν έναν μικρό προβάδισμα (8-1, 2΄). Η πρώτη περίοδος έκλεισε με το εντυπωσιακό 24-10 υπέρ της ελληνικής ομάδας, κάτι που οφειλόταν στην πολύ καλή άμυνα και στον πλουραλισμό στην επίθεση του Ολυμπιακού και από την άλλη στην αστοχία της Φενέρμπαχτσε.

Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου και με πρωταγωνιστή τον Κάρσεν Έντουαρντς οι Τούρκοι έδειξαν σφυγμό και κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι (26-18). Η άμυνα τους δυνάμωσε και οι λύσεις που βρήκαν στην επίθεση είτε μέσα από τα σουτ είτε από τα επιθετικά ριμπάουντ τους επέτρεψε να κλείσουν τη διαφορά στο μείον 3 στο ημίχρονο (37-34).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου και πάλι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο μαρκάρισμα του Έντουαρντς, ο οποίος αποτελούσε μία διαρκή απειλή. Έτσι, στο 24’ η φενέρμπαχτσε κατάφερε να μειώσει στο καλάθι (43-41). Ο ολυμπιακός όμως κατάφερε να αντέξει και να κλείσει το δεκάλεπτο και πάλι προηγούμενος με 56-51, χάρης σε ένα φοβερό τρίποντο του Σάσα Βεζένκοφ.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming 03/05

Με το καλημέρα της τέταρτης περιόδου ο Γκούντουρις ισοφάρισε 56-56 και ο Χέιζ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός όμως είχε και πάλι απαντήσεις και με πρωταγωνιστές του ΜακΚίικ και Σλούκα και με γκολ- φάουλ προηγήθηκε με 73-68. Οι δύο ομάδες πηγαίναν χέρι-χέρι και ο ΜακΚίσικ αστόχησε σε δύο βολές, ενώ αντίθετα ο Γκούντουριτς έβαλε μία στις δύο. Το άστοχο τρίποντο του Βεζένκοφ και το καλάθι του Ντόρσεϊ στον αιφνιδιασμό υπέγραψαν τη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία ισοφάρισε τη σειρά.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Οι δύο χαμένες βολές του ΜακΚίσικ και τα δύο συνεχόμενα αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν ήταν καθοριστικά για να ηττηθούμε. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως περιμέναμε να είναι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε και να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στην Κωνσταντινούπολη την επόμενη εβδομάδα».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Επίσης ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη. Όλοι κάνανε καλή δουλειά και είχαμε μια πολύ δυνατή πεντάδα. Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια που μας έδωσε ο Έντουαρτνς. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Ντόρσεϊ και Χέιζ. Κάναμε τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ και γενικά φτιάξαμε καλές προϋποθέσεις για να σουτάρουμε. Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, ήμασταν συμπαγείς και αυτό μας βοήθησε πολύ, για να πάρουμε τη νίκη».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στα πλαίσια της τρίτης αναμέτρησης στην Τουρκία τόνισε: «έχουμε σημαντικές πιθανότητες για να πάρουμε την νίκη», ωστόσο υπογράμμισε πως «πρέπει όμως να το αποδείξουμε».

«Κάναμε καλές προπονήσεις, αλλά το ίδιο είχε συμβεί και πριν τα δύο πρώτα παιχνίδια. Κάποιες φορές είναι θέμα ημέρας, συγκυριών, συμπτώσεων και μέρας του αντιπάλου. Εμείς όμως επικεντρωνόμαστε αρχικά στο πρώτο παιχνίδι. Στα μικρά πράγματα κρίνονται πάντα οι αγώνες. Η Φενέρ έπαιζε με τον ίδιο τρόπο και στα παιχνίδια που πήραμε εμείς την νίκη. Παίζει σημαντικό ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες την ένταση και την κρισιμότητα του αγώνα. Προφανώς και παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες σε κάθε αγώνα, όπως και στο Game 2, όπου τελικά κρίθηκε σε μία κατοχή δική μας και μία της Φενέρ. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και για την Φενέρ».

«Ούτε εγώ ξέρω πώς να προσεγγίσω το θέμα. Το μπάσκετ είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα. Οι κατοχές είναι σημαντικές, σίγουρα όταν μια ομάδα έχει 17-18 περισσότερες κατοχές θα κερδίσει. Ακόμα κι έτσι όμως, σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί, το ματς κρίθηκε στο τέλος. Έχουμε πιθανότητες, σημαντικές πιθανότητες, για να πάρουμε την νίκη. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε. Δεν υπάρχει εύκολο ματς για καμία ομάδα στο επίπεδο που βρισκόμαστε. Όπως είπα, όμως, όσο δύσκολο είναι για εμάς το παιχνίδι, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για την Φενέρ».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Fenerbahce – Olympiakos Live Streaming

Τέλος, για το αν το περσινό παιχνίδι με τη Μονακό για τα playoffs θα αποτελέσει μπούσουλας πάνω στον οποίο θα πατήσουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό. Από την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι δεν διδαχτήκαμε κάτι από πέρυσι, όταν χάσαμε το Game 2 στην έδρα μας. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι σημαντικός. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να διαχειρίζεται την κρισιμότητα ενός αγώνα. Προσπαθούμε να ελέγξουμε αυτό το κομμάτι όσο γίνεται. Οι παίκτες των δύο ομάδων όμως είναι επαγγελματίες και – στο τέλος της ημέρας – αυτοί αποφασίζουν τι θα γίνει».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δήλωσε: «Είχαμε πει από την αρχή πως η σειρά είναι μεγάλη και δεν θα είναι εύκολο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα δύο πρώτα ματς. Αλλά σε αυτή την καμπή της σεζόν πρέπει να είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τα πάντα. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να αλλάξεις. Πάμε για δυο παιχνίδια. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε ένα ματς τουλάχιστον, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης. Θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα αλλάξουμε, κυρίως για τα λάθη μας. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δυνατότητες μας και με αυτές θα πορευτούμε».

Από την άλλη ο Δημήτης Ιτούδης ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε».

Διαιτητές της τρίτης αναμέτρησης για τα playoffs της Euroleague έχουν οριστεί οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα