Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (05/05)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Στοίχημα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει και πάλι την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (05/05, 20:45) με σκοπό αυτή τη φορά να κλειδώσει την παρουσία του στο Final 4 του Κάουνας. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-1 και απέχουν μόλις μία νίκη από το να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ.

Οι Πειραιώτες, κατά γενική ομολογία, αποτελέσαν την πιο σταθερή ομάδα της κανονικής περιόδου για την ευρωλίγκα κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως τερμάτισαν στην πρώτη θέση (παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας), παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη.

Πέρυσι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Final 4 του Βελιγραδίου αλλά φέτος οι απαιτήσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν μέσα από τις εμφανίσεις τους είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να φτιάξουν έναν σταθερό κορμό, ο οποίος φέτος μπολιάστηκε με ποιοτικές προσθήκες και έτσι τώρα καρπώνονται σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας αυτής.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Live Streaming 05/05

Ο ολυμπιακός αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα βήμα πριν το Κάουνας και άπαντες στην ομάδα κάνουν όνειρα για κάτι παραπάνω. Κάνουν όνειρα ακόμα και για κούπα.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν με την φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (79-68) και μία στην Πόλη (71-72). Από την άλλη οι Τούρκοι, κατάφεραν να σπάσουν την έδρα των «ερυθρόλευκων» και να πάρουν σημαντική νίκη με 78-82.

Το τελευταίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε πριν δύο βράδια στην κατάμεστη «Ulker Arena». Οι Τούρκοι μπροστά στο κοινό τους μπήκαν δυνατά και χάρης σε έναν πολύ καλό Τάϊλερ Ντόρσεϊ στο 4’ το αποτέλεσμα ήταν 11-5 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν απαντήσεις και να μειώσουν σε 15-13. Η πρώτη περίοδος άνηκε στους γηπεδούχους που πήγαν στη διακοπή με προβάδισμα 21-15.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρώτο. Ο Ντόρσεϊ έμοιαζε ασταμάτητος και η διαφορά στο 12’ αυξήθηκε στους 11 (26-15). Κάπου εκεί ήταν που ανέλαβε δράση ο Κώστας Σλούκας. Με μπροστάρη τον Έλληνας γκαρντ ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στον πόντο στο 15’ (28-27). Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα για το πρώτο «ερυθρόλευκο» προβάδισμα (28-29). Το κουμπί είχε γυρίσει πλέον και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγούνται με 35-38.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη πήραν τα πάνω τους και στην αρχή της τρίτης περιόδου βρήκαν λύσεις στην επίθεση, ενώ σκλήρυναν την άμυνα τους προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους τους. Τζεκίρι και Καλάθης ήταν καταλυτικοί έτσι ώστε να η τουρκική ομάδα δύο λεπτά πριν το φινάλε του δεκαλέπτου να προηγηθεί με 51-43. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να σημειώσει μόλις 7 πόντους σε αυτό το διάστημα όμως δεν έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ (51-45).

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming 05/05

Παρά το γεγονός πως η Φενέρ συνέχισε να είναι καλή, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει λύσεις με Μπλακ και ΜακΚίσικ και 5’ πριν το φινάλε μείωσε στους τρεις (60-57). Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια και στα 48.8’’ ο Ιτούδης κάλεσε timeout. Οι Τούρκοι σπατάλησαν την επίθεση τους το λάθος όμως του Γουόκαπ έδωσε την ευκαιρία στον Γκούντουριτς να ευστοχήσει και να βάλει μπροστά την ομάδα του στα 3.8’’ πριν το τέλος, 71-69. Ο Γουόκαπ έκανε επαναφορά έδωσε στον Σλούκα και αυτός ευστόχησε σε τρίποντο, υπογράφοντας μια μεγάλη νίκη και σημειώνοντας το 2-1 στη σειρά.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο μεγάλος πρωταγωνιστής Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Το έχω κάνει και όταν ήμουν στην Φενέρ. Νομίζω με τον χρόνο που είχα έκανε ότι καλύτερο μπορούσα. Είχα πει στον Σάσα να μου κάνει καλό σκριν, ήθελα να σουτάρω γιατί ένιωθα καλά. Για άλλη μια χρονιά βλέπεται ότι γίνονται πραγματικές κυνομαχίες. Τον τελευταίο μήνα νιώθω καλά, το αν θα με βάλει περισσότερο ο κόουτς είναι δική του επιλογή. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Η τακτική στα playofffs είναι τελείως διαφορετική. Η Φενέρ πιστεύω έχει ένα από τους καλύτερους προπονητές στην διοργάνωση. Είδατε πως μας έκοψαν την κυκλοφορία και έπαιξαν με το μυαλό μας. Σε τέτοιους είδους άμυνες είτε δίνεις την μπάλα στον ψηλό είτε χτυπάς εσύ. Ο Μπλακ έχει την ικανότητα να κλειδώνει καλά τον κοντό μέσα στην ρακέτα, αλλά και εγώ αρκετές φορές πήρα τον δεξί διάδρομο όταν μου τον έδιναν και σκόραρα».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το προσεχές ματς ανέφερε: «Συνήθως όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο είναι επίπονο. Οι προπονητές και οι παίκτες έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, να περάσει μια μέρα να ξαναμπούν στο γήπεδο και να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι ομάδες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να φτάσουν τόσο κοντά στο final-4. Μιλάω και για αυτούς και για εμάς.

Fenerbahce – Olympiakos Live Streaming

Το κίνητρο είναι μεγάλο, ο στόχος είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Θα ήθελα να χαμηλώσω λίγο τους τόνους και τις προσδοκίες. Η ομάδα μας έχει όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τώρα και γενικά έχει φτάσει το ταβάνι της, παίζει συνέχεια στα όριά της, δεν είναι εύκολο. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι αύριο. Δεν ξέρω πώς θα βαρύνει και σε εμάς και σε αυτούς.

Πάντα πιστεύω ότι οι ομάδες που παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια είναι πιο εύκολες και το μπάσκετ τους δίνει αυτό που πρέπει. Και η Φενέρ, που είχε χάσει το πρώτο σχετικά εύκολα, πήγε σε όλες τις φάσεις και το μπάσκετ ήταν αντάμειψε. Και εμείς χθες, όταν η Φενέρ πήρε δυο φορές διαφορά εμείς γυρίσαμε και προηγηθήκαμε. Θέλει επιμονή, πίστη στο πλάνο και διαχείριση συναισθημάτων. Πολλές φορές βιαστήκαμε χθες. Όσες φορές έχουμε ισορροπία στην άμυνα, επιθετικό ριμπάουντ… Το ματς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όπως ήταν το χθεσινό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε μετά τη λήξη του προηγούμενου παιχνιδιού: «Όταν το ματς κρίνεται στο φινάλε και στα clutch σουτ, δεν μπορείς να παίξεις καλύτερη άμυνα, από το να μαρκάρεις με αυτόν τον τρόπο τις αντίπαλες προσπάθειες. Όμως, οι ποιοτικοί παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας, έβαλαν τα σουτ. Προφανώς, το ματς έχει 40′ και δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις τελευταίες κατοχές. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Καταφέραμε να πάμε στο +11, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε παραπάνω. Αυτό ήταν. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Να μην ξεχάσουμε πως αυτή η ομάδα έφερε ξανά αυτή την ατμόσφαιρα εδώ, αυτή η ομάδα έφερε το μομέντουμ και ο κόσμος την πιστεύει. Θα δούμε τι θα συμβεί παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα πάμε στο Game 4 για να τα δώσουμε όλα μπροστά στο κοινό μας και να είμαστε καλύτεροι».

Διαιτητές της τέταρτης αναμέτρησης για τα playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό έχουν οριστεί οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (πρώτος διαιτητής), Σάσα Πουκλ (δεύτερος διαιτητής) και Μεντί Ντιφαλά (τρίτος διαιτητής).

Η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα