Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/12)

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/12)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (09/12, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θέλει να συνεχίσει τις υψηλές του πτήσεις στην διοργάνωση και να φτάσει στον απώτερο στόχο της, δηλαδή στην πρόκριση στην επόμενη φάση, στα playoffs και αν είναι δυνατόν και με πλεονέκτημα έδρας, τερματίζοντας στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 5η θέση και ρεκόρ 7-4. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την φετινή χρονιά με αρκετά όνειρα και στόχο να επαναλάβουν τα κατορθώματα της περσινής χρονιάς (πρωτάθλημα, κύπελλο και πρόκριση στο final 4) και γιατί όχι αν τους επιτρέψουν η απόδοση και οι εμφανίσεις τους να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το έργο του Γιώργου Μπαρτζώκα σαφώς και ήταν πιο εύκολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς είχε να διαχειριστεί μία ομάδα που ήταν έτοιμη αγωνιστικά και τακτικά και το μόνο που τους έλειπε ήταν ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που θα τη βοηθούσαν να κάνει το άλμα παραπάνω (κυρίως στην Ευρώπη).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming 09/12

Για το λόγο αυτό οι Πειραιώτες μεταγραφικά κινήθηκαν, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε, ως επί των πλείστων στο πάνω ράφι. Ο Τζοέλ Μπολομπόι, ο Ταρίκ Μπλακ, ο Άλεξ Πίτερς και ο Αϊζάια Κάνααν ήρθαν με σκοπό να δώσουν ακόμα παραπάνω ποιότητα και να δώσουν λύσεις στον Μπαρτζώκα για την υλοποίηση των στόχων του. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός ήταν στην ευχάριστη θέση να δει όλον του τον κορμό αυτό τα χρόνια να παραμένει, καθώς Σλούκας, Γουόκαπ, Βεζένκοφ (παρότι είχε πρόταση από το NBA), Παπανικολάου, ΜακΚίσικ και Φαλ έμειναν στην ομάδα. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στο τρομερό μέχρι στιγμής Γιαννούλη Λαρεντζάκη που με τις επιδόσεις του έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Αντίθετα, είχε να διαχειριστεί και δύο ηχηρότατες αποχωρήσεις σαν αυτές του εμβληματικού αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη που εγκατέλειψε τα παρκέ και του Τάιλερ Ντόρσεϊ που πήρε την απόφαση να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στο NBA (αν και φήμες τον συνδέουν και πάλι με τον Ολυμπιακό μιας και δεν παίζει πολύ στους Ντάλας Μάβρικς).

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην διοργάνωση ήταν εντυπωσιακό, καθώς στο πρώτο ματς πήρε το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη με 80 – 70, στο οποίο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 12 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Βεζένκοφ που πέτυχε 20. Ακολούθησε το ροζ φύλλο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90 – 80. Σειρά πήρε η πολύ μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ με 89 – 87.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία συνεχίστηκε και πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 97 – 92. Δυστυχώς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις και δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, καθώς ηττήθηκαν από Μονακό και Βαλένθια με 81 – 76 και 83 – 82 αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν στο ΣΕΦ με 87 – 58, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές απουσίες που είχαν οι Σέρβοι και πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη για φέτος στη διοργάνωση. Για μία ακόμα φορά ξεχώρισαν ο Λαρεντζάκης και ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας. Ο τελευταίος σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

Σειρά πήρε ο αγώνας στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη και αυτό στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι. Ο ολυμπιακός εκεί γνώρισε την ήττα 90-84. Ακολούθησαν μία νίκη απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου εντός (86 -76) και μία ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 82 – 71.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming 09/12

Για την αναμέτρηση με την βίρτους μπολόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Έχει ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Έχει δύο ψηλούς στο 5, τον Τζαιτέ και τον Μπακό που είναι πολύ καλοί στο pick & cut, στο 4 μεγάλη ποιότητα με τον Μίκι και τον Σεγκέλια που επανέρχεται. Περιφερειακούς με αθλητικότητα τον Κορντινιέ, τον Γουίμς… Και φυσικά τέσσερα γκαρντ που έχουν δημιουργία και σκορ. Για παράδειγμα ο Τεόντοσιτς, που τελικά παίζει, έχει σε 15 λεπτά 12 πόντους και 5 ασίστ μέσο όρο. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλό post up, που από το ποστ έχει μεγάλο σκορ και δημιουργία, με μεγάλη εμπειρία, ο Χάκετ είναι πολύ καλός παίκτης και ο Λιούμπεργκ επίσης… Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή προσωπική, αλλά και ομαδική άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και αν θεωρήσουμε πως και οι δύο ομάδες θα παίξουμε με το ταλέντο, θα συμβεί ότι και με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, όπου η Βίρτους πήγε και κέρδισε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να κερδίσουμε».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Από την άλλη πλευρά η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την ευρωλίγκα. Οι Ιταλοί βρίσκονται στην 14η θέση της Euroleague με ρεκόρ 4 – 7.

Olympiakos – Virtus Bologna Live Streaming

Ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Μονακό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με σκορ 83 – 66. Στη συνέχεια πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρας της με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου (66 – 63). Στο πρώτο της παιχνίδι μακριά από την Μπολόνια και συγκεκριμένα στο Κάουνας με αντίπαλο την Ζαλγκίρις γνώρισε την ήττα με 68-65. Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν μιας και ακολούθησε η ήττα – συντριβή στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Παρτίζαν (90 – 62). Μία εβδομάδα αργότερα οι Μπολονέζοι σόκαραν την Ευρώπη καθώς πήραν πολύ μεγάλη νίκη στην Μαδρίτη με αντίπαλο την Ρεάλ με 95 – 91. Στο μεγάλο αυτό αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να «πατήσει» καθώς την επόμενη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Βιλερμπάν με 84 – 79. Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα δεν άργησε να έρθει καθώς την επομένη πήρε σπουδαίο διπλό με αντίπαλο την Ολίμπια Μιλάνο με 64 – 59. Ακουλούθως, πήρε σπουδαία νίκη που συνοδεύτηκε με ωραία εμφάνιση απέναντι στη Βαλένθια εντός με 89 – 59. Ακολούθησαν τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (με 88 – 85 στην παράταση), από την Εφές (εντός με 85 – 80) και από Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 83 –  74.

Στο ματς στο ΣΕΦ ο Σέρχιο Σκαριόλο θα δει τους Σενγκέλια, Οτζελέγε και Τεόντοσιτς να επιστρέφουν.

Στα πλαίσια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο προπονητής των Ιταλών ανέφερε: «Μας περιμένει άλλος ένας αγώνας με υψηλό συντελεστή δυσκολίας που προκύπτει από τη δυναμική του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μιας από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague τα τελευταία χρόνια, χάρη όχι μόνο σε ορισμένους παίκτες τοπ επιπέδου, αλλά χάρη και σε ένα σύστημα που είναι πολύ αποτελεσματικό και εδραιωμένο, με έναν έμπειρο προπονητή με εξαιρετικά τεχνικά και ηγετικά προσόντα, που βρίσκεται στην ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να παίξουμε καλύτερα (από ότι συνήθως) στο τρίτο δεκάλεπτο και να αναπληρώσουμε μερικά αγωνιστικά λεπτά των παικτών που δεν είναι ακόμα 100%, αλλά που μπορούν να επιστρέψουν στην ομάδα».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα