Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/05)

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/05)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (09/05, 21:30) με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τον οδηγήσει στο φετινό Final 4 του Κάουνας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ισόπαλο 2-2, στη σειρά και το πέμπτο παιχνίδι στο Φάληρο θα καθορίσει αυτόν που θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με το δεξί τη σειρά των playoffs καθώς επικράτησαν στο πρώτο ματς, στο ΣΕΦ με 79-68. Στη συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο με 78-82. Αμφότερες οι ομάδες ανανέωσαν τα ραντεβού τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο ολυμπιακός πήρε το τρίτο ματς, χάρης σε ένα σουτ- buzzer beater του Κώστα Σλούκα για να έρθει η Φενέρμπαχτσε να ισοφαρίσει εκ νέου τη σειρά με τη νίκη της στο τέταρτο παιχνίδι με 73-69.

Μετά το τέλος του τέταρτου παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Ο Ντισόν Πιέρ πέτυχε δύο τρίποντα τα οποία ήταν πολύ σημαντικά, η Φενέρμπαχτσε πήρε αυτοπεποίθηση από αυτά. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί και να αποφύγουμε αυτά τα σουτ γιατί ήταν κάτι που είχαμε αναφέρει, πως αυτός θα μπορούσε να είναι κομβικός στο τέλος. Του επιτρέψαμε τρία ελεύθερα σουτ, τα έβαλε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, σκληρό, που κρίθηκε στο τέλος. Τώρα έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας. Τώρα είναι η δική μας ευκαιρία».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming 09/05

Από την άλλη πλευρά ο Ντισόν Πιερ δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη και να πάμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Προφανώς τα σουτ που έβαλα οφείλονται στους συμπαίκτες μου, που με έβρισκαν. Μεγάλη προσοχή στράφηκε στους ψηλούς μας, ειδικά στον Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος έβγαζε την μπάλα για ανοικτά σουτ και ευτυχώς μπορέσαμε να τα βάλουμε. Θα είναι ενδιαφέρουσα η ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Προφανώς είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη σειρά, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Αρκεί να πάρουμε το επόμενο».

Ο 29χρονος φόργουορντ δεν ξέχασε να απευθυνθεί και στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας του στην Κωνσταντινούπολη: «Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ήταν πάντα έτσι, αλλά σήμερα ήταν λίγο περισσότερο ξεχωριστή. Σας ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην Ελλάδα για όλους τους φίλους μας».

Για το πέμπτο ματς αμφίβολη είναι συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Κατά τα άλλα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα έχει όλου του τους παίκτες κανονικά διαθέσιμους.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντέβιν Μπούκερ, ενώ κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Σκότι Γουίλμπεκιν όσο και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη πριν το πέμπτο ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αρκετά ζητήματα: Στην κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου: «Θα προσπαθήσει να βγάλει ένα μέρος της προπόνησης. Έχει αμυγδαλίτιδα, παίρνει αντιβίωση, είναι όμως αμφίβολο αν θα παίξει αύριο».

Για το πέμπτο παιχνίδι: «Βλέπουμε το προηγούμενο παιχνίδι, γίνονται κάποιες μικρές μετατροπές, αναλύουμε που μπορεί να είμαστε καλύτεροι, σε ποια σημεία πήγαμε καλά, όπως κάνουν όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Για το που χρειάζεται βελτίωση ο Ολυμπιακός: «Επειδή υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός να αναφέρω ότι μέσα στην Ευρωλίγκα υπάρχουν τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Η regular season, τα playoffs και το Final-4. Αν πιστεύει ο κόσμος ότι ο Ολυμπιακός θα σκοράρει 30 πόντους διαφορά στα παιχνίδια και ότι θα βάζει 100άρες σε παιχνίδια playoffs, σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα συμβεί και δεν μπορεί να συμβεί. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν συμβαίνει γιατί το παιχνίδι έχει γίνει πάρα πολύ σκληρό. Στο τελευταίο ματς δε ήταν παραπάνω σκληρό από το κανονικό και γιατί οι παίκτες έχουν παραπάνω πίεση απ’ ότι έχουν όλη τη χρονιά. Άρα έτσι έχουν τα πράγματα. Τα playoffs είναι μια ξεχωριστή σειρά είτε στο NBA, είτε στην Ευρωλίγκα, είτε στο Eurocup, είτε στο BCL. Στην ουσία εμείς αυτό που καταφέραμε είναι να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο δεν φαίνεται στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Το πλεονέκτημα είναι στο πέμπτο. Είναι αυτό που έχεις παλέψει όλη τη χρονιά. Εμείς έχουμε την ευκαιρία μας, στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας, να κάνουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming 09/05

Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για τους αντιπάλους μας, όπως ήταν και για εμάς εκεί. Αυτό που θέλαμε, δηλαδή να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι εδώ, όπως πέρυσι με τη Μονακό, το έχουμε καταφέρει. Δεύτερον το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει για δεύτερη σερί σεζόν να πάει σε Final-4 είναι μια ευλογία που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το έχουν καταφέρει οι παίκτες μας. Είναι μια διαδικασία που μας κάνει καλύτερους. Αν καταφέρουμε και πάμε στο Final-4 θα είναι ακόμη πιο σημαντικό. Τρίτον ότι η ομάδα μας έχει καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα. Φυσικά και θα κριθούμε αν δεν πάμε στο Final-4, αλλά όπως και να ‘χει είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μια κατοχή, ένα σουτ. Η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, που δεν ήταν για 8η στην κανονική διάρκεια. Από συγκυρίες βρέθηκε εκεί. Έχει μεγάλη εμπειρία. Βλέπετε και στις άλλες σειρές τι γίνεται. Η ένταση είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι. Το γεγονός ότι όλη η αθλητική κοινωνία ασχολείται με αυτή τη σειρά είναι σπουδαίο. Είχαμε 85.000 αιτήσεις για να δουν το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα προκάλεσε αυτό το ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα. Πήγαμε στην Τουρκία για να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα και τα καταφέραμε. Είχαμε πολλούς βασικούς παίκτες σε χαμηλή απόδοση. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε με το σκεπτικό μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos – Fenerbahce Live Streaming

Για το αν υπάρχουν προπονητικά τρικ: «Όχι. Ακόμη κι αν υπάρχει ένα play ή μια κίνηση, έχουμε μεγάλη εμπειρία και εμείς και οι άλλοι και το διαβάζουμε».

Για το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου: «Δύο χρόνια πριν που ήρθα, σιγά σιγά η ομάδα έχτισε μια μεγάλη σχέση με τον κόσμο. Το να πάμε στο Final-4 θα είναι ένα μεγάλο επιστέγασμα. Από την πλευρά μου το πώς έχει παίξει αυτή η ομάδα και τι έχει καταφέρει φέτος είναι ένα προπονητικό έργο. Για τους παίκτες είναι μια μεγάλη προσπάθεια και επαναλαμβάνω ότι το γεγονός ότι θα παίξουμε αυτό το ματς στο γήπεδο μας, είναι αυτό που θέλαμε».

Ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρμπαχτσε δήλωσε: «Πάμε στο τελευταίο ματς της σειράς, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Αλλά κι εμείς σαν ομάδα έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πλάνο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας. Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εκεί. Αλλά όπως έχω πει, είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι».

Διαιτητές του πέμπτου παιχνιδιού για τα playoffs της Euroleague έχουν οριστεί οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (πρώτος διαιτητής), Τόμισλαβ Χούρντοβ (δεύτερος διαιτητής) και Μίλαν Νέντοβιτς (τρίτος διαιτητής).

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα