Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (26/04)

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (26/04)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπατσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (26/04, 21:45) και θέλει τη νίκη για να μπει με το δεξί στη μεταξύ τους σειρά για τα πλέι οφ της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας (με ρεκόρ 24-10) για τη διοργάνωση (η πρώτη ελληνική ομάδα που το πετυχαίνει αυτό), επιβεβαιώνοντας αυτό που υποστηρίζουν πολλοί, πως είναι η πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό αποτυπώνεται και στο παρκέ. Στόχος (μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας) είναι το πρωτάθλημα και μία όσον το δυνατόν καλύτερη πορεία στην ευρωλίγκα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming 26/04

Πέρυσι, ο ολυμπιακός έφτασε μέχρι το Final 4 του Βελιγραδίου όπου με δύο ήττες τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Φέτος, τα πράγματα όμως έχουν διαφορετικά. Κατά γενική ομολογία η ελληνική ομάδα αποδίδει έως τώρα το καλύτερο μπάσκετ, όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Συνεπώς ο Έλληνας τεχνικός δεν θα αρκεστεί απλώς στην παρουσία στο Final 4 του Κάουνας, αφού άπαντες πλέον στον σύλλογο κάνουν όνειρα ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην πορεία του φετινού Ολυμπιακού, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως κράτησε όλο τον κορμό που είχε τα τελευταία χρόνια, τον όποιον πλαισίωσε με ποιοτικές προσθήκες. Παίκτες όπως ο Κάνααν, ο Πίτερς, ο Μπόλομποι, ο Μπλακ ήρθα για να ενισχύσουν την ομάδα, σε συνδυασμό με τις παραμονές των καθοριστικών Σλούκα, Γουόκαπ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Φαλ και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στα πλαίσια της αναμέτρησης με τους Τούρκους ανέφερε:«Πιστεύουμε πως όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος αυτή τη χρονική στιγμή, με αυτά τα δεδομένα, θα ήταν μια δύσκολη ομάδα. Θα μπορούσαμε να διαλέξουμε αντίπαλο με το τελευταίο παιχνίδι και δεν το κάναμε. Είμαστε πιστοί σε αυτό που πρεσβεύουμε πως όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Μένει εσύ να είσαι έτοιμος για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου».

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming 26/04

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Για τις απουσίες της Φενέρμπαχτσε:«Καλύτερα να ρωτήσετε τον κόουτς Ιτούδη το πώς το βλέπει. Η Φενέρ έχει μεγάλο βάθος, έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν παραπάνω από μία θέσεις, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Πιερ και Χέιζ που παίζουν στο 3-4. Παίζουμε μεγάλο ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού τους. Εμάς δεν μας απασχολεί, δεν μπορούμε να μαντεύουμε αν παίξουν ή όχι. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα και αυτό θα κάνουμε».

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο ΣΕΦ: «Αυτές είναι ξεκάθαρα ερωτήσεις για τους αντιπάλους μας, το πώς θα ανταποκριθούν στα δεδομένα. Τι πάει να πει εχθρική ατμόσφαιρα; Σημαίνει ότι εδώ θα είναι πολύ θερμή για εμάς, θα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά σε κάθε γήπεδο στην Ευρώπη γίνεται αυτό. Όλοι αυτοί που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο είμαστε έτοιμοι. Αυτές είναι οι συνθήκες και πρέπει να παίζεις. Στο τέλος της ημέρας μιλάμε για μπάσκετ, μέσα στις γραμμές πρέπει να εκτελέσεις ένα πλάνο. Νομίζω και για τους αντιπάλους μας ισχύει το ίδιο. Αυτή η υποστήριξη νομίζω σε εμάς θα παίξει ρόλο, θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση και στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού και στα καλά. Είναι όλοι πολύ έμπειροι για να επηρεάζονται από τέτοια πράγματα».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Τους παίκτες του ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος είπε: «Ελπίζω να φτάσουμε στο Final Four. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς. Τα παιχνίδια των playoffs είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Δεν έχω κάποιο μήνυμα (σσ. για τον κόσμο). Ελπίζω να μείνουμε όλοι υγιείς και να έχουμε μια καλή σειρά αγώνων. Ο Μότλεϊ θα παίξει όπως παίζει όλη την χρονιά, επιθετικά για να σκοράρει, γιατί είναι σκόρερ. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου, να παίξω καλή άμυνα και να μην παίξω εγωιστικό μπάσκετ, ώστε να κερδίσουμε».

Olympiakos – Fenerbahce Live Streaming

Στον αντίποδα, oi Τούρκοι το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά του συλλόγου στον Δημήτρη Ιτούδη και αυτός με την δουλειά του μέχρι τώρα δείχνει να τους δικαιώνει. Η δουλειά όπως είναι φυσικό δε φτάνει μόνο για να χτιστεί μία καλή ομάδα. Χρειάζονται και καλές κινήσεις. Παρά το γεγονός πως αποχώρησαν οι Ντε Κολό και Βέσελι, εντούτοις ήρθαν οι Νικ Καλάθης, ο Γουίλμπεκιν, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο Νάιτζεκ Χέις, ο Κάρσεν Έντουαρντς, ο Τόνι Τζεκίρι κ.α. Επίσης, σε αυτούς προστέθηκαν τόσο ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ όσο και ο Κώστας Αντεντοκούμπο.

Οι παραπάνω κινήσεις ήρθαν για να αποδείξουν πως η Φενέρ φέτος έχει πολύ υψηλούς στόχους. Στόχος του Δημήτρη Ιτούδη και της ομάδας του προφανώς είναι και η πρόκριση στην επόμενη φάση και ιδανικά θα ήθελαν να τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα play off με πλεονέκτημα έδρας.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στα πλέι οφ ως οργανισμός. Ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Προφανώς και αντιμετωπίζουμε την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στη Εuroleague αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό μπάσκετ, οργανωμένο και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και ρόστερ και χημεία μεταξύ τους. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε πολλές απουσίες. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι. Θα πάρουμε μαθήματα από αυτή τη σειρά και θέλουμε να πάμε στο ΣΕΦ και να δώσουμε τη μάχη μας».

Επίσης, για το ματς στο Φάληρο ο Νικ Καλάθης ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θα γίνι σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο παρκέ αποφασισμένοι να νικήσουμε ό,τι κι αν γίνει».

Η Φενέρ στην κανονική περίοδο της Euroleague τερμάτισε στην όγδοη θέση (με ρεκόρ 19-15) και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφερε να κλειδώσει τη συνέχεια της στο θεσμό.

Οι Πειραιώτες στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας πανηγύρισε και τις δύο φορές, αφού συνέτριψε τη φενέρμπαχτσε στο Φάληρο με 94-67 και στην Τουρκία επικράτησε με 73-93.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως για το πρώτο ματς στην Ελλάδα και στο ΣΕΦ θα υπάρχει sold out από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων», ο οποίος θέλει να «σπρώξει» την ομάδα του για να κάνει το πρώτο βήμα στη σειρά.

Διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία-φώτο) και Τόμισλαβ Χορντόβ (Κροατία).

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα