Ολυμπιακός – Μακάμπι Live Streaming: Δείτε Εδώ (27/01)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 21η αγωνιστική στα πλαίσια της Ευρωλίγκας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (27/01. 21:30). Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους και να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοτας ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ολυμπιακός πλέον είναι στην κορυφή με ρεκόρ 13-7. Είναι πολύ σημαντικό η ελληνική ομάδα να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, καθώς οι πρώτες τέσσερις, πέρα από το γεγονός ότι οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, δίνουν και πλεονέκτημα έδρας. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Η έως τώρα πορεία των Πειραιωτών στη διοργάνωση είναι πολύ καλή και ως εκ τούτου πλέον στόχος (πέρα από την πρόκριση στους «8») είναι μία πορεία ακόμα καλύτερη σε σχέση με την περσινή, όπου η ομάδα έφτασε στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μακάμπι Live Streaming 27/01

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84. Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλιγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76.

Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Oi ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανυγήρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Οι δύο τελευταίες νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους (εκτός με 83-85) και με τη Ρεάλ (εντός με 73-60).

Ολυμπιακός - Μακάμπι Live Streaming 27/01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming

Στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τη «βασίλισσα» ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του, καθώς στο 6’ προηγούνταν με 14-8, χάρης σε έναν καταπληκτικό Γουόκαπ που εκτός από καλός δημιουργός και χειριστής έδειξε πως είναι και καλός εκτελεστής. Το διάστημα αυτό όμως που ακολούθησε οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ιδιαίτερα άστοχοι και κακοί στην αμυντική τους λειτουργία, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ περνώντας μπροστά στο 12’ με 19-20. Τότε ήταν που μπήκε στο παιχνίδι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έδωσε λύσεις και συνέβαλε τα μέγιστα, έτσι ώστε να κλείσει το ημίχρονο με 36-28 υπέρ των Πειραιωτών. Αν και οι Ισπανοί έκαναν αντεπίθεση, ο Κώστας Σλούκας και ο Αϊζάια Κάνααν ήταν εκεί εκτοξεύοντας τη διαφορά ακόμα και στο +12 52-40 πριν την ολοκλήρωσε του τρίτου δεκαλέπτου. Η κατάσταση δεν άλλαξε στην τελευταία περίοδο παρά την πίεση των Μαδριλένων και έτσι μοιραία ήρθε το τελικό 73-60. Καλύτεροι παίκτες για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Γουόκαπ (18 πόντους), Σλούκας (11 πόντους και 6 ασίστ), Βεζένκοφ (15 πόντους με 5 ριμπάουντ) και Τάρίκ Μπλακ (5 πόντους, 9 ριμπάουντ).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα πλαίσια της αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ δήλωσε: «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα, από την οποία χάσαμε στον πρώτο γύρο. Μια ομάδα που παίζει με ένταση, λόγω των αθλητικών προσόντων που έχει σε όλες τις θέσεις.

Φυσικά, χρειάζεται να έχεις πολύ καλή εκτέλεση στο αμυντικό και επιθετικό παιχνίδι σου για να τους κερδίσεις. Δεν πιστεύουμε ότι το 2-8 δείχνει κάτι. Με την έννοια ότι η Euroleague έχει αποδείξει ότι όλα τα παιχνίδια είναι διεκδικήσιμα από όλους. Οπότε, θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Θα παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται, γιατί όπως είπατε και εσείς, η Euroleague πάντα κρύβει απρόοπτα. κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε παίκτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα θα χρειαστεί να αμυνθούμε καλά στους δυο βασικούς σκόρερ και δημιουργούς που έχουν. Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να υποτιμήσω κανένα παίκτη σε καμία θέση. Είναι όλοι καλοί. Θα επιμείνω για ακόμα μια φορά πως δεν έχει σχέση με τον παίκτη που μαρκάρει, αλλά με την ομαδική αμυντική λειτουργία. Πόσο θα περιορίσεις το παιχνίδι και βασικά τη δημιουργία, γιατί μια ομάδα που δεν δημιουργεί είναι δύσκολο να πάει σε μεγάλο αριθμό πόντων. Πρέπει να είναι σε εκπληκτική ημέρα οι παίκτες της».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos – Maccabi Live Streaming

Από την άλλη η Μακάμπι βρίσκεται στην 8η θέση με ρεκόρ 11-9. Οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν με το δεξί την πορεία της στη Euroleague καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ζαλγκίρις Κάουνας με 84-83. Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ταξίδεψε μέχρι την Πόλη για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, από την οποία ηττήθηκε με 86-71. Ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τις Μονακό, Βιλεμρπάν και Παναθηναϊκό εντός έδρας με σκορ με 78-70, 88-69 και 85-74 αντίστοιχα. Αντιθέτως οι τρεις επόμενες αγωνιστικές είδαν τους γαλαζοκίτρινους του Ισραήλ να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες. Αυτές απέναντι σε Μπασκόνια (εκτός με 116-87), Μπαρτσελόνα (εντός με 79-86) και Παρτίζαν (εκτός με 96-88). Τις αποτυχίες αυτές διαδέχτηκε η νίκη επί του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ με 90-84. Η «ομάδα του λαού» ταξίδεψε στη συνέχεια στο Βελιγράδι, όπου γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στις λεπτομέρειες με 69-68. Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και απέναντι στη Μπάγερν στο Μόναχο με 98-89. Ακολούθησαν δύο συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τις Βαλένθια (εντός με 84-68) και Μιλάνο (εκτός με 71-77). Στη συνέχεια ήρθε και πάλι η ήττα στις λεπτομέρειες αυτή τη φορά από τη Βίρτους εκτός με 78-73. Το ροζ φύλλο αγώνα πανηγύρισε τη 15η και 16η αγωνιστική με αντιπάλους τις Άλμπα (εκτός με 70-83) και Εφές (εντός με 80-72). Το ταξίδι στη Μαδρίτη δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς γνώρισε την ήττα – συντριβή με 98-65. Την 18η αγωνιστική αντιμετώπισε την Παρτίζαν στο Ισραήλ, την οποία νίκησε με 90-81. Ο ερχομός της στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό είχε ως συνέπεια την ήττα της με 88-86. Στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα στο Ισραήλ, νίκησε με 87-74.

Ο προπονητής της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας, για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας να παίξουμε με Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν εκτός, όμως τώρα θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό που παίζει ίσως και το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη σήμερα, όσον αφορά τα αποτελέσματα και το τρόπο που παίζουν. Το πιο αξιοσημείωτο είναι πως ουσιαστικά υπάρχει συνέχεια σε αυτούς εδώ και 3-4 χρόνια και κάθε σεζόν δυναμώνουν όλο και περισσότερο, κάτι που είναι μεγάλη πρόκληση».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα