Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming 20/01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming 21/05

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/01, 21:00) για την 20η αγωνιστική της Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στη διοργάνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 12-7 και θέλουν να είναι στις πρώτες τέσσερις ομάδες θα πάρουν το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση των play off. Αντίπαλο τους θα είναι η πρώτη στην κατάταξη «βασίλισσα», η οποία, όπως πάντα, έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming 20/01

Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84. Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλιγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76.

Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Oi ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανυγήρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

Στο τελευταίο του ματς με αντίπαλο τη Βίρτους στη Μπολόνια, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μεγάλη νίκη με 83-85. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και γρήγορα έδειξε τις προθέσεις του. Στο πρώτο μισό του δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 9-15. Αλλά κάπου εκεί ανέλαβε δράση για τους γηπεδούχους ο Μίλος Τεόντοσιτς που με δύο τρίποντα και καλές δημιουργίες συνετέλεσε τα μέγιστα για να κλείσει η πρώτη περίοδος ισόπαλη 22-22. Αν και στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η Βίρτους πέρασε μπροστά ο ΜακΚίσικ ήταν ο παράγοντας Χ, χάρης στον οποίον ο Ολυμπιακός έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 38-42.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming 20/01

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου με μπροστάρηδες του Παπανικολάου και Βεζένκοφ οι ερυθρόλευκοι εκτόξευσαν την διαφορά ακόμα και στο +10 (53-63), με την οποία έκλεισε και η συγκεκριμένη περίοδος. Η αστοχία όμως του Κάνααν επέτρεψε στους Ιταλούς να μειώσουν ακόμα και στους 3 πόντους (64-67). Η τεχνική ποινή που δέχτηκε όμως ο Τεόντοσιτς τέσσερα λεπτά περίπου πριν το τέλος ήταν καθοριστική. Χρειάστηκε όμως στην τελευταία φάση να αστοχήσει ο Λούντμπεργκ για να διαμορφωθεί το τελικό 83-85.

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την πολυτέλεια να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου να έχει άπαντες τους παίκτες του παρόντες.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming

Για τη μονομαχία με τη «βασίλισσα» ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το έχουν αντιληφθεί όλοι, όπως οι φίλαθλοι της ομάδας και για αυτό έχουν κάνει sold out από τις προηγούμενες μέρες. Όλοι περιμένουν να δουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, ελπίζω και θεάματος. Νομίζω πως και οι δυο ομάδες μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, με τα “όπλα” που διαθέτουν. Δηλαδή, βασιζόμενοι στον τρόπο παιχνιδιού τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερος. Ο δικός μας τρόπος είναι ιδιαίτερος και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και της Ρεάλ. Είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους περιφερειακούς, προσωπικότητα και μεγάλο size στην γραμμή ψηλών. Γενικά καταλαβαίνετε πως είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά. Ομαδικά το παιχνίδι μας θα πρέπει να είναι πολύ συμπαγές».

Στον αντίποδα η Ρεάλ μπήκε με το δεξί καθώς στην πρεμιέρα της Euroleague πέρασε από το ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 68 71. Ακολούθησαν δύο σερί ήττες, στο μπασκετικό κλάσικο από την Μπαρτσελόνα (εκτός με 75-73) και από τον Ολυμπιακό στην έδρα της με 87-89. Στη συνέχεια πήρε μία νίκη που την βοήθησε να ανακάμψει επί του Ερυθρού Αστέρα στη Μαδρίτη με 72-56. Και πάλι όμως στο γήπεδο της γνώρισε απρόσμενη ήττα από τη Βίρτους με 91-95. Από εκεί και ύστερα οι Μαδριλένοι μέτρησαν 6 σερί νίκες που τους καθιέρωσαν στα πρώτα στρώματα της βαθμολογίας, με Μιλάνο (εκτός με 77-83), Εφές ( εντός με 94-85), Άλμπα (εντός με 90-72), Βαλένθια (εκτός με 73-80), Παρτίζαν (εντός με 105-97) και Φενέρ (εκτός με 71-85). Παρότι έχασε στην έδρα της από τη Μονακό στην παράταση με 94-95, κατόρθωσε άμεσα να επανέλθει στις νίκες με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο με 64-68. Το ταξίδι στο Κάουνας συνοδεύτηκε από ήττα 81-72 από τη Ζαλγκίρις για να επιστρέψει στο γήπεδο της και να επιβληθεί της Βιλερμπάν με 92-73. Για την 16η αγωνιστική της Euroleague η ρεαλ μαδρίτης πήγε μέχρι τη χώρα των Βάσκων όπου έχασε από τη Μπασκόνια με 92-86. Έκτοτε η Ρεάλ μετρά σερί νίκες με Μακάμπι (εντός 98-65), Ερυθρό Αστέρα (εκτός με 59-79) και Άλμπα (εκτός με 77-84).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο προπονητής της Ρεάλ, Χεσούς Ματέο, μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που οι οπαδοί της ταυτίζονται απόλυτα, με παίκτες που σημάδεψαν μια εποχή (Σπανούλης, Πρίντεζης) και άλλους που έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο (Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοφ). Δίνουν μεγάλο βάρος στο επιθετικό και το αμυντικό παιχνίδι τους. Επίσης, είναι πολύ καλά προπονημένοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής. Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αυτοματισμούς εδώ και καιρό, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Άλλοι παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Λαρεντζάκης και ο ΜακΚίσικ μπορούν να μπουν στην εξίσωση, το ίδιο ο Πίτερς και ο Μπολομπόι. Μου φαίνεται μια σούπερ ομάδα».

Διαιτητές της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης έχουν οριστεί οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία).

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα