Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming: Δείτε Εδώ (21/05)

Ολυμπιακός - Ρεάλ Live Streaming: Δείτε Εδώ (21/05)

Ο ολυμπιακός έφτασε εκεί που αξιζέ να φτάσει. Έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία έπειτα από αρκετά χρονιά, 10 για την ακρίβεια, απέναντι στην ομάδα που είχε επικρατήσει τότε, την ρεάλ μαδρίτης. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία). Τον αγώνα ολυμπιακος-ρεαλ μαδριτης μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Οι ερυθρόλευκοι για ένα ημίχρονο είχαν απογοητεύσει τους οπαδούς, με την απόδοση τους. Δεν είχαν το πάθος που χρειαζόταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν άστοχοι, χωρίς επιθετική πρωτοβουλία, έχοντας «κολλήσει» απέναντι στις σκληρές άμυνες των παικτών της Μονακό. Στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξαν γιατί βγήκαν πρώτοι στην κανονική περίοδο. Ολοκληρωτικό μπάσκετ, με τον ρυθμό που μας είχαν συνηθίσει και νίκη με διαφορά στο φινάλε. Δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει έναν πρωταγωνιστή, στο δεύτερο ημίχρονο όλοι έδωσαν το 100%. Ο Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης, ο Βεζένκοφ απέδειξε γιατί είναι ο MVP της διοργάνωσης. Ένας Γουόκαπ φοβερός στο δημιουργικό και στο αμυντικό κομμάτι, Ο Φαλ θύμισε σε όλους την ποιότητά του. Και όλοι όσοι μπήκαν να βοηθήσουν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming 21/05

Η Ρεάλ έκανε την έκπληξη (στοιχηματικά κυρίως) και απέκλεισε την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα. Τι και αν είχε τρεις σημαντικότατες απουσίες (Ντεκ, Πουαριέ, Γιαμπουσέλε), έδειξε την ψυχή και το πάθος που αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Ταβάρες δικαιολόγησε την παρουσία του στην τοπ πεντάδα της Ευρωλίγκας και ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Ο Χεζόνια βγήκε μπροστά όταν χρειάστηκε, ο Μούσα έκανε τρομερό δεύτερο ημίχρονο μετά από μεγάλο καιρό ντεφορμαρίσματος. Εννοείται η παλιοσειρά των Σέρχι, Ρούντι και Γιουλ μπήκαν στα τελευταία λεπτά και με το αμυντικό πάθος και την εμπειρία τους, καθάρισαν το παιχνίδι. Θεωρείται αουτσάιντερ του τελικού, αλλά αλήθεια ποιος μπορεί να την υποτιμήσει;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming 21/05

Olympiakos – Real Madrid Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε αρκετά πράγματα πριν το μεγάλο παιχνίδι. Η αρχική του δήλωση ήταν: «Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον τελικό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και είναι τιμή μας που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση και το Final Four. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν να φτάσουμε μέχρι εδώ και συμφωνώ με τον Κώστα (Σλούκα). Μίλησε και με τον Τσους Ματέο για το πόσο δυσκολεύει η Ευρωλίγκα κάθε χρονιά. Είναι δύσκολο να φτάσεις μέχρι το τέλος του δρόμου. Δεν υπάρχει σίγουρα αποτυχία. Καμία από τις τρεις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι αποτυχημένες. Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή, να παίξουμε σαν ομάδα, ενωμένοι όπως πάντα. Να το κάνουμε για τον κόσμο μας. Η Ρεάλ είναι δύσκολο αντίπαλος, είναι έμπειροι. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν χρειάζεται να χτυπήσει κανένα καμπανάκι. Μιλάμε για ένα κλαμπ που βρίσκεται στον τελικό παρά τις απουσίες που έχει. Καταδεικνύει εύκολα τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα, την εμπειρία και το ταλέντο του. Σε ένα τελικό τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού που έχουμε. Να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Το μπάσκετ έχει μεγάλες αυξομειώσεις στα συναισθήματα. Χθες άκουσα κάποιον από πίσω από την κερκίδα να μου λέει να ξυπνήσω. Τον άκουσα στο ημίχρονο και ξύπνησα. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι αύριο και να τα καταφέρουμε».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

Ο προπονητής της ομάδας της Μαδρίτης, Τσους Ματέο, είπε με την σειρά του για τον τελικό της Euroleague: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στον τελικό ως προπονητής με τη Ρεάλ και να τίθεμαι απέναντι σε έναν προπονητή και μια ομάδα, όπως ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός. Είναι μια μπασκετική μηχανή. Παίζει σταθερά, γνωρίζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Είναι ευχαρίστηση και τιμή για μένα να είναι απέναντι στον Γιώργο Μπαρτζώκα, έναν προπονητή αναφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μεγάλο κύριο των πάγκων. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για εμάς να έρθουμε στον τελικό μετά από σκληρή μάχη, με τραυματισμούς, προβλήματα, κακέ στιγμές στην σεζόν. Τώρα όμως είμαστε στον τελικό στην πιο σκληρή κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Ονειρευόμασταν να είμαστε εδώ και τώρα ονειρευόμαστε και για το παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες μου έχουν παλέψει πολύ αυτόν τον μήνα για να είναι εδώ και δεν θα σταματήσουμε τώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα