Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming: Δείτε Εδώ (08/12)

Ρεάλ - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (08/12, 21:00) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει χτίσει το τελευταίο διάστημα (3 σερί νίκες). Για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-6, μόλις δύο θέσεις κάτω από την οχτάδα και την είσοδο στα playoffs της διοργάνωσης και μόλις τρεις νίκες μακριά από τον τέταρτο (Μονακό) από τη θέση που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Το «τριφύλλι» αναμφίβολα διανύει μία μεταβατική περίοδο όσον αφορά το αγωνιστικό του κομμάτι. Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές τόσο σε παίκτες όσο και σε τεχνικό επιτελείο. Οι πρωτομάστορες» των τελευταίων ετών του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης μαζί με τον μέχρι πρότινος τότε προπονητή, Γιώργο Βόβορα, αποτέλεσαν παρελθόν. Παράλληλα αυτό που ήταν ευχάριστη έκπληξη ήταν η επαναδραστηριοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα της ΚΑΕ, εξέλιξη που όπως ήταν φυσικό χαιρέτησαν άπαντες οι υποστηρικτές της ομάδας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming 08/12

Ταυτόχρονα σχεδόν όλοι οι παίκτες των περασμένων χρόνων αποχώρησαν. Εξαίρεση αποτελούν ο (εκ των αρχηγών) Γιώργος Παπαγιάννης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ορισμένοι νεαροί. Αντίθετα, ήρθαν παίκτες που η ποιότητα τους είναι αποδεδειγμένη στην ευρωλίγκα. Ο Πάρις Λι, ο Μάριους Γκριγκόνις, ο Νέιτ Γουόλτερς, ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο Ματέους Πονίτκα, ο Αρτούρας Γκουντάιτις και τα αδέρφια Καλαίτζακη (Γιώργο και Παναγιώτη μαζί με τον τον Άντριου Άντριους) ήρθαν με σκοπό να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό και πάλι στις δόξες του πρόσφατου παρελθόντος.

Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην μεταγραφή του Ντουέιν Μπέικον που ήρθε να δώσει επιπλέον ποιότητα και λύσεις στο σκοράρισμα, το οποίο είχε ανάγκη η ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και το απέδειξε και πέρυσι με την τρομερή χρονιά που έκανε στην Μονακό. Η κινηση αυτή ήταν ένα προσωπικό «δώρο» τόσο στον κόσμο όσο και στην ομάδα από τον μεγαλομέτοχο, που έβλεπε την μέχρι τότε κακή εικόνα των «πρασίνων».

Επίσης, ο εκλεκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον πάγκο του συλλόγου ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, Ο 52χρονος με θητεία (προπονητική) σε Μπούντουτσνοστ, Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν Μονάχου, είχε καλό όνομα στην Ευρώπη και δεν άργησε να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως ήταν ο κατάλληλος για την θέση.

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming 08/12

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του για την ευρωλίγκα, καθώς στην πρεμιέρα, στην Αθήνα υπέστη εντός έδρας ήττα με 68 – 71 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μία εβδομάδα αργότερα οι «πράσινοι» ταξίδεψαν μέχρι το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 77 – 75. Ακολούθησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων από Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 94-65), από Μονακό (εντός με 83 – 80), από Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός με 85 – 74) και Παρτίζαν εντός. Για τον παναθηναικό η πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ ήρθε με αντίπαλο την Μπασκόνια με 98 – 83. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με νέα ήττα στην Πόλη από την Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη και Καλάθη με 107 – 77 παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε ο Παναθηναϊκός, τα πολλά λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο αγώνα. Σειρά πήραν δύο θετικά αποτελέσματα για το «τριφύλλι» απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν εντός με 88-85 (στην παράταση) και 77 – 58 αντίστοιχα. Οι παίκτες του Ράντονιτς συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας δύο σερί νίκες με Βιλερμπάν (77 – 58 εντός) και Ζαλγκίρις (67 – 81 εκτός).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming

Στα πλαίσια της αναμέτρησης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μαυροβούνιος τεχνικός δήλωσε: «Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Να σημειωθεί πως και σε αυτό το παιχνίδι ο παναθηναικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί μιας και δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβομάδες. Επίσης εξσιρετικά αμφίβολος είναι και ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» με συμπτώματα ίωσης.

Από την άλλη πλευρά η αρμάνι μιλάνο βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, καθώς μετρά μόλις 3 νίκες σε 11 αγώνες. Παρά το γεγονός πως κινήθηκε και φέτος δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, με τους Ντέβον Χολ, Μπράντον Τόμας, τον Τιμοτέ Λουαού – Καμπαρότ, τον Ντεσόν Τόμας και τον Κέβιν Πάνγκος να ξεχωρίζουν (συν τις παραμονές των Ντατόμε, Μέλι, Ρίτσι και Σιλντς), ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί έχουν αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στην έως τώρα πορεία της ομάδας του Έτορε Μεσίνα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Panathinaikos – Armani Milano Live Streaming

Οι Ιταλοί μολονότι άρχισαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην ευρωλίγκα, καθώς την πρώτη αγωνιστική επικράτησαν της Βιλερμπάν στην Γαλλία με 62 – 69). Στον πρώτο τους αγώνα στην έδρα τους γνώρισε την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 74 – 80, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση. Το ταξίδι της στο Βελιγράδι για την τρίτη αγωνιστική συνοδεύτηκε από την δεύτερη νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν και σκορ 75 – 80. Τα εκτός έδρας φαίνεται πως ταιριάζουν στους Μιλανέζους και στην τρίτη τους έξοδο, στο Μόναχο, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 81 – 83. Έκτοτε, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα αγνοεί τη νίκη. Αυτό γιατί ακολούθησαν συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα (εκτός με 74 – 56), από Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 77 – 83), από Βίρτους Μπολόνια (εντός με 59 – 64), από Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 71 – 62. Τέλος τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Εφές (εντός με 51 – 80), Φενέρμπαχτσε (εντός με 72 – 82) και Μπασκόνια στην Ισπανία με 78 – 62 έχουν φέρει στην ομάδα του Μιλάνου ουραγό στον πίνακα της βαθμολογίας.

Για το ματς στην Αθήνα ο Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει σε Κέβιν Πάνγκος, Σαβόν Σιλντς και Λουίτζι Ντατόμε. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Για εμάς είναι ένα δύσκολο και σημαντικό τεστ. Ερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο στην Ευρωλίγκα, αλλά παράλληλα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ενέργεια όταν παίζει στην έδρα του και διαθέτει εκρηκτικούς παίκτες. Γι’ αυτό θα είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πολλή υπομονή και έλεγχο των ριμπάουντ, εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το παναθηναϊκός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα