Παναθηναϊκός – Μονακό Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (21/10)

Παναθηναϊκός - Μονακό Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (21/10)

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και κάθε αγωνιστική κρύβει εκπλήξεις. Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας διεξάγεται στο ΟΑΚΑ μεταξύ δυο ομάδων με παρόμοιους στόχους στη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός μετά το δύσκολο βράδυ στη Γερμανία από την Άλμπα ψάχνει αντίδραση, απέναντι στην πληγωμένη από την ήττα στο Τελ Αβίβ, Μονακό σε ένα παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά. Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ 

Παναθηναϊκός – Μονακό Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (21/10)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την συντριβή στο Βερολίνο από την εκπληκτική Άλμπα, η οποία παρα τις απουσίες, βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με τρίποντη καταιγίδα εκτέλεσε τους “πράσινους”.Η ελληνική ομάδα ήταν μέσα στην διεκδίκηση της νίκης για ένα ημίχρονο, αλλά μόλις χαλάρωσαν στην άμυνα, τιμωρήθηκαν από τους Γερμανούς. Η ήττα αυτή έφερε ένα βήμα πίσω τον Παναθηναϊκό. Στην αρχή της αναμέτρησης θεωρούσαν όλοι ότι θα ήταν ανταγωνιστικός, καθώς μετά τη νίκη στο Βελιγράδι έδειχνε ανεβασμένος. Το ΟΑΚΑ ανέκαθεν θεωρείται το κάστρο του και είναι πολυ δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να αποδράσει με το ρόζ φύλλο από εκεί. Θα ποντάρει στη σκληρή του άμυνα, όπως έδειξε και στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και με τη βοήθεια του κόσμου του αναμένεται να πάρει θετική ψυχολογία και να βρεί ρυθμό στην επίθεση. Σημαντική απουσία για τον κόουτς Ράντονιτς, ο Γουόλτερς ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ επιθετικά με τα μακρινά του σούτ.

Η Μονακό έδειξε στην πρεμιέρα πως και φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα είναι μια από τους μνηστήρες της 8αδας.Η φυγή του πολύτιμου Μπεΐκον για το NBA δεν έδειξε να επηρεάζει την ομάδα από το Πριγκιπάτο, αφού ο εκπληκτικός Μαίκ Τζέιμς και ο Άλφα Ντιαλλό έχουν καλύψει επάξια το κενό του Αμερικανού. Τις πρώτες δυο αγωνιστικές έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ και διέλυσε την “πλούσια” Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, ενώ κατάφερε να υποτάξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές στην παράταση. Παρά την καλή κατάσταση που φαινόταν ότι είχε, δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο Τελ Αβίβ και μοιραία ήρθε η πρώτη ήττα της στην Euroleague. Στην Γαλλία, σε αντίθεση με την Ευρωλίγκα, δείχνει να δυσκολεύεται να κερδίσει, επηρεασμένη σαφώς από την έλλειψη ρυθμού. Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο κόουτς Ομπράντοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι καταστρώνει τα σχέδια του για το παιχνίδι, χωρίς εμπόδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Panathinaikos – Monaco Live streaming

Για το παιχνίδι με τη Μονακό μίλησαν ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ράντονιτς και ο πρώην Μονεγάσκος και νυν πράσινος Πάρις Λι, που έδωσαν τα στοιχεία που θεωρούν πως θα κρίνουν το μάτς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς:Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι ενάντια στην Μονάκο εντός 48 ωρών. Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή EuroLeague με πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση.Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό. Ο γκάρντ του Παναθηναϊκού από την άλλη, δήλωσε:”Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες”.Τέλος, για την παρουσία του κόσμου του “τριφυλλιού” στη Mercedes Benz Arena  αλλά και τη γενικότερη στήριξη των οπαδών είπε:”Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό”.

Από την πλευρά της Μονακό, δηλώσεις τόσο για την ήττα στο Τελ Αβίβ, όσο και για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο γνωστός μας από το πέρασμα του στο Λαύριο, Άλφα Ντιαλλό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:”Συζητήσαμε όλοι μαζί τα όσα έγιναν στο ματς στο Τελ Αβίβ. Θέλαμε να καταλάβουμε γιατί δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το σερί της Μακάμπι και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Μονακό με τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρή άμυνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.Επίσης, πνευματικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τον έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού, που είναι ο κόσμος του. Είναι από τις καλύτερες και πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα και θα θέλει να αντιδράσει. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο και είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για τον συμπαίκτη μας και να είμαστε φιλόδοξοι».

Δείτε τον αγώνα εδώ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ LIVE STREAMING

Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η Μονακό είναι κάτι παραπάνω από ικανή να διεκδικήσει τη νίκη. Το αθηναϊκό γήπεδο αναμένεται να έχει παρα πολύ κόσμο, ο οποίος θα δώσει άλλη αύρα στην ομάδα του Ράντονιτς. Στόχος του Σέρβου προπονητή θα είναι να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο, την τρομερή περιφερειακή γραμμή της Μονακό, όπου δεσπόζουν ο Τζέιμς, ο Άλφα Ντιαλλό και ο Λόιντ. Επιθετικά θα σταθεί στις σταθερές που έχει χτίσει, με τον Γκριγκόνις να είναι αυτός που θα πάρει τις περισσότερες προσπάθειες. Στην γραμμή των ψηλών ο Παπαγιάννης πρόκειται να δώσει επικές μάχες με τον Οκόμπο. Το στοίχημα του Σέρβου κόουτς είναι η κατάσταση που θα βρίσκεται ο έτερος ψηλός Γκουντάιτις και τις βοήθειες που  θα δίνει, όταν ο Έλληνας ψηλός βρίσκεται στον πάγκο. Τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τη Μονακό καθώς και αλλά σημαντικά ζευγάρια θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσω του live streaming της Novibet. Η Ευρωλίγκα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και εμείς έχουμε το προνόμιο να παρακολουθήσουμε live, όλους τους μεγάλους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τις θεαματικές φάσεις που θα μας προσφέρουν. Δυνατές μονομαχίες, όμορφες φάσεις και σκληρές έδρες έρχονται κάθε εβδομάδα στο πιάτο μας μέσω του live streaming του Stoiximan. Δείτε τον αγώνα εδώ. Καλή μας απόλαυση.

Σχετικά νέα