Στο πρόγραμμα αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Σούπερ Λιγκ είδαμε συναρπαστικούς αγώνες, απολύσεις τριών προπονητών, καθώς και απολαύσαμε και μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα που έκρυβε… ανατροπή. Η κορυφή άλλαξε και πλέον η ΑΕΚ είναι μόνη της στην κορυφή στη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ ενόψει του μπέικ Εθνικών ομάδων.
Στην 6η αγωνιστική, η δράση ξεκίνησε από τις Σέρρες. Εκεί που η ομάδα της πόλης κέρδισε με «χρυσό» γκολ του Μαράς στο τέλος (2-1) και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Ο ηττημένος Αστέρας πλέον συνεχίζει χωρίς τον Σάββα Παντελίδη. Στην Τρίπολη είδαμε τον ΟΦΗ να διασύρει τον Άρη με σκορ 3-0, αλλά το ενδιαφέρον έπεσε… αλλού. Στο Θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΛ Novibet και ΝΠΣ Βόλου, η πεντάρα που έριξε ο Χουάνπι και η παρέα του (5-2), συντέλεσε στην απόλυση του Γιώργου Πετράκη και στην 6η διαδοχική φορά που η ομάδα από τη Λάρισα δεν κερδίσει στο πρωτάθλημα.
Ενώ πιστεύαμε ότι το Σάββατο τα είδαμε… όλα, η Κυριακή μας επιφύλασσε εκπληξεις στο κουπόνι. Ο Λεβαδειακός στα γενέθλια του «μαέστρου» Νίκου Παπαδόπουλου «κέρασε» τον Παναιτωλικό με εξάρα και έγινε η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (16 γκολ). Άλλη μία ήττα στην οποία που ο χαμένος «πλήρωσε»με απόλυση προπονητή. Στο παιχνίδι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ πήρε παλικαρίσιο τρίποντο στο Περιστέρι, κόντρα στη σκληροτράχηλη Κηφισιά του Τετέι. Η τυπικά γηπεδούχος προηγήθηκε με 2-0, η Ένωση μείωσε σε 2-1 και ενώ είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα, κατάφερε και κέρδισε με 3-2 χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ραζβάν Μάριν στις καθυστερήσεις.
Το βράδυ της Κυριακής είχε ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Ο Τσικίνιο άνοιξε το σκορ στο 22’ και όλα έδειχναν… Ολυμπιακός. Στο 2ο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» άσκησε πίεση και άλλαξε τις ισορροπίες, σκοράροντας δις με Τάισον και Ζίφκοβιτς, ανατρέποντας το σκορ. Την αυλαία «έκλεισε» ο Παναθηναϊκός με νίκη… τακτικής (1-0) στη Λεωφόρο κόντρα στον Ατρόμητο, χάρη στο γκολ του Τσέριν.
Για την 7η αγωνιστική που θα ξεκινήσει στις 18 του μήνα, η ΑΕΛ Novibet υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο Ατρόμητος θα δυσκολευτεί στο Περιστέρι κόντρα στον Λεβαδειακό και Παναιτωλικός με ΟΦΗ θα μονομαχήσουν για το τρίποντο στο Αγρίνιο, όσον αφορά το Σάββατο. Όλα τα… μάτια πέφτουν στην Κυριακή, με τον Άρης – Παναθηναϊκός και το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να κλέβουν την παράσταση. Λίγο νωρίτερα, ο Πανσερραϊκός θα ψάξει αποτέλεσμα εκτός έδρας απέναντι στον εντυπωσιακό και φορμαρισμένο Βόλο.
Αναλυτικά οι αποδόσεις της 6ης αγωνιστικής από τη Stoiximan🔥:
Ημ/νία | Αγώνας | 1 | Χ | 2 |
---|---|---|---|---|
18/10 | ΑΕΛ Novibet – Ολυμπιακός | 10.50 | 5.10 | 1.32 |
18/10 | Ατρόμητος – Λεβαδειακός | 2.32 | 3.30 | 3.15 |
18/10 | Παναιτωλικός – ΟΦΗ | 3.15 | 3.05 | 2.47 |
19/10 | Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά | 1.83 | 3.50 | 4.55 |
19/10 | ΝΠΣ Βόλος – Πανσερραϊκός | 1.90 | 3.55 | 4.20 |
19/10 | Άρης – Παναθηναϊκός | 3.45 | 3.40 | 2.15 |
19/10 | Παναθηναϊκός – Ατρόμητος | 2.20 | 3.30 | 3.40 |
Δεν ξεχνώ να μπω στο τι να παίξω σήμερα και να δω τις καλύτερες στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας💣