Βαλένθια – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (24/02)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Στοίχημα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει μέχρι την Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής για την ευρωλίγκα (24/02, 21:30). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, η οποία τους έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έχουν καταγράψει έως τώρα ρεκόρ 17-7. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρά έξι σερί νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια, έτσι ώστε να κλειδώσει μία από τις πρώτες θέσεις (οι πρώτες τέσσερις θέσεις οδηγούν στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας). Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Ο Ολυμπιακός θέλει τη φετινή χρονιά να κάνει το επόμενο βήμα και μην αρκεστεί απλώς στην συμμετοχή του στο Final 4 στο Κάουνας, όπως και πέρυσι στο Βελιγράδι. Έχει πάντως όλα τα φόντα για να το πετύχει αυτό. Για το λόγο αυτό ενισχύθηκε κιόλας φέτος. Παρά τις αποχωρήσεις των Πρίντεζη (αποσύρθηκε από την ενεργό δράση) και Ντόρσεϊ, που πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA και τους Ντάλας Μάβρικς. Στη θέση τους ήρθαν έμπειροι παίκτες σε αυτό το επίπεδο, όπως ο Αϊζάια Κάνααν, ο Τζόελ Μπόλομποι, ο Άλεξ Πίτερς και ο Ταρίκ Μπλακ. Παράλληλα παρέμεινε και βασικός κορμός των τελευταίων χρόνων Σλούκας, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης κ.α.).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Βαλένθια – Ολυμπιακός Live Streaming 24/02

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλίγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76. Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά έξι συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89), τη Φενέρ (εκτός με 73-93), την Εφές (εντός 76-70) και την Άλμπα (εκτός με 60-93).

Βαλένθια – Ολυμπιακός Live Streaming 24/02

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Στο τελευταίο ματς στο Βερολίνο (όπως και στα περισσότερα), ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις του. Ο Σάσα Βεζένκοφ δύο λεπτά πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου έφτασε τους 11 πόντους για το 10-20, ενώ το σκορ της πρώτης περιόδου έκλεισε με 13-28. Και στην δεύτερη περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν εξίσου δυναμικά σε επίθεση και άμυνα, ενώ ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τρίποντο εκτόξευσε τη διαφορά ακόμα και στο +21 (18-39). Με πρωταγωνιστή όμως τον Ολίντι οι Γερμανοί κατάφεραν να μειώσουν στους δέκα πόντους (35-45), αποτέλεσμα με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Με την αρχή της τρίτης περιόδου ο Φαλ αποτέλεσε κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε με δύο καλάθια να αυξήσει και πάλι τη διαφορά. Παρά την αντεπίθεση των Γερμανών Βεζένκοφ και Γουόκαπ είχαν απαντήσει για λογαριασμό των Πειραιωτών, οι οποίοι με ένα θεαματικό κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +28 (45-73). Όπως ήταν φυσικό η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασαν τη διαφορά κοντά στους 40 πόντους, έτσι κάπως διαμορφώθηκε το τελικό 60-93.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε, μεταξύ άλλων, στα πλαίσια της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Βαλένθια: «Ευτυχώς είχαμε τέσσερις μέρες να επανέλθουμε στους ρυθμούς που πρέπει. Παίξαμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα και υπάρχει μια πνευματική αλλά κυρίως σωματική καταπόνηση. Πρέπει να επανέλθουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς που απαιτούνται για ένα δύσκολο παιχνίδι…Έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε. Παίζει σε ένα τέμπο όπως όλες οι ισπανικές ομάδες, σε ένα υψηλό τέμπο. Υπάρχει ένας κορμός που παίζουν όλοι μαζί και φέτος έχει προσθέσει αθλητικότητα αλλά και έναν νέο προπονητή… Με εμάς έκανε κάποια τρικ στον πρώτο γύρο που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά. Εμείς πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο».

Valencia – Olympiakos Live Streaming

Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια διανύει μία πολύ καλή σεζόν στη Euroleague, καθώς με ρεκόρ 13-11 βρίσκεται στην 8η θέση και θέλει να παραμείνει εντός των θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση. Οι Ισπανοί προέρχονται από μία συγκλονιστική και επεισοδιακή νίκη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με 91-92.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων μιας και οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά και αυτό φάνηκε με το υψηλό σκορ που είχε διαμορφωθεί με τη λήξη τος πρώτης περιόδου 26-21 υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι« εξίσου δυναμικά μπήκαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο έκλεισαν προηγούμενοι με 7 πόντους (49-42). Στην τρίτη περίοδο η Βαλένθια ανέβασε στροφές και κατάφερε να προσπεράσει με ένα πόντο στο τέλος της (68-69). Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός χάρης σε εννέα διαδοχικούς πόντους του Αρτούρας Γκουντάιτις πέρασαν μπροστά με 84-81, τρία λεπτά πριν τη λήξη. Με πρωταγωνιστή όμως τον Κρις Τζόουνς, που πέτυχε τους τελευταίους πόντους για τη Βαλένθια και με ένα τρομερό τρίποντο buzzer beater, διαμόρφωσε το τελικό 91-92, με το οποίο οι Ισπανοί δραπέτευσαν από το ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού, ανέφερε μεταξύ άλλων για το επικείμενο ματς απέναντι στην ελληνική ομάδα: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε με αυτόν που είναι πλέον ο πρωτοπόρος της διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο inside game, όχι μόνο λόγω της σωματικής διάπλασης των σέντερ αλλά και λόγω του σκοραρίσματος από τη θέση 4 με τον Σάσα Βεζένκοβ και από τον Άλεκ Πίτερς. Έχουν σταθερό παιχνίδι, πασάρουν πολύ καλά την μπάλα. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, να πάρουμε ώθηση από την άμυνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επίθεσή μας να λειτουργεί τέλεια… Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ, την Μπασκόνια και δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, έχει κατακτήσει το Κύπελλο για τη χώρα του με τρεις νίκες και διαφορές 20 πόντων».

Για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσο, Μίλαν Χιμένεθ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζέιμς Γουέμπ. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Η αναμέτρηση Βαλένθια – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα