Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Εδώ (02/12)

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της ευρωλίγκα (02/12, 20:00). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-6. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και θέλει να δώσει συνέχεια στη καλό σερί που έχει χτίσει και θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να προλάβει να μπει στις οκτώ πρώτες θέσεις, οι οποίες οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης , στα playoffs. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα τη φετινή σεζόν, η οποία, όπως αποδεικνύεται, είναι μεταβατική για τον σύλλογο και αυτό το δείχνουν και οι πολλές αλλαγές σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Οι περισσότεροι αθλητές που ήταν μέλος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια αποχώρησαν και ήρθαν αρκετοί και ποιοτικοί στη θέση τους. Παίκτες όπως οι Ντέρικ Γουίλιαμς, ο Μάριους Γκριγκόνις, ο Ματέους Πονίτκα, ο Αρτούρας Γκουντάιτις ήρθαν με σκοπό να συμβάλλουν στην αναγέννηση των «πρασίνων». Οι μόνοι που παρέμειναν ήταν ο εκ των αρχηγών Γιώργος Παπαγιάννης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης (συν τους Χουγκάζ, Μαντζούκα, Αβδάλα και Σαμοντούροφ). Από την άλλη ηχηρή ήταν η αποχώρηση του αρχηγού Ιωάννη Παπαπέτρου που μετακόμισε στο Βελιγράδι και την Παρτίζαν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ωστόσο, η προσθήκη που ξεχώρισε ήταν αναμφίβολα αυτή του Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρυσι με την Μονακό πραγματοποίησε εξαιρετική αποτέλεσε την σημαντικότερη κίνηση που έκανε το «τριφύλλι» και έφερε την σφραγίδα του μεγαλομέτοχου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν ήταν χαρούμενος με την εκκίνηση της ομάδας που μετρούσε μέχρι να έρθει ο Μπέικον 2 νίκες και μία ήττα στην διοργάνωση.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming 02/12

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για την ευρωλίγκα, καθώς στην πρεμιέρα της στην Αθήνα υπέστη εντός έδρας ήττα με 68-71. Μία εβδομάδα αργότερα οι πράσινοι ταξίδεψαν μέχρι το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με με 77-75. Ακολούθησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων από Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 94-65), από Μονακό (εντός με 83-80), από Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός με 85-74) και Παρτίζαν εντός. Για τον παναθηναικό η πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ ήρθε με αντίπαλο την Μπασκόνια με 98-83. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με νέα ήττα στην Πόλη από την Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη και Καλάθη με 107-77 παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε ο Παναθηναϊκός, τα πολλά λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο αγώνα. Σειρά πήραν δύο θετικά αποτελέσματα για το «τριφύλλι» απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν εντός με 88-85 (στην παράταση) και 77-58 αντίστοιχα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Βιλερμπάν, ο Μπέικον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 25 πόντους οδηγώντας την ομάδα στην δεύτερη διαδοχική νίκη (για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά). Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς μπήκε εξ’ αρχής δυνατά στο ματς και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Παρά το γεγονός πως υπήρχαν αρκετά λάθη και ο ρυθμός ήταν χαμηλός ο Παναθηναϊκός έβρισκε λύσεις επιθετικά και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά με 15-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι στα σουτ που πήραν και παράλληλα έπαιξαν «δυνατή» άμυνα. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει τον πρώτο ημίχρονο με 39-24 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην τρίτη περίοδο ο Ντουέιν Μπέικον ήταν ασταμάτητος και με συνεχόμενους πόντους έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, η οποία έφτασε κοντά τους 30 πόντους (66-57). Ο Αμερικανός μόλις σε 4’ λεπτά κατάφερε να σημειώσει 12 πόντους. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έβγαλε το πόδι από το γκάζι και έριξε το ρυθμό. Το μόνο που κατάφεραν οι Γάλλοι ήταν μόνο να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 20 πριν διαμορφωθεί το τελικό 77-58.

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός προγνωστικά

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Πριν το ματς του Κάουνας ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέφερε: «Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχει πετύχει έξι νίκες και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ αλλά και να αποφύγουμε τα λάθη όντες συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όπως προανέφερα θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Γκριγκόνις δεν ταξιδεύει μαζί μας καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. Θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Οι υπόλοιποι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις το παρόν δεν θα δώσει ο Γκριγκόνις, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (οσφυαλγία) και κατά συνέπεια δεν θα καταφέρει να δώσει το παρόν.

Zalgiris – Panathinaikos Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι μία φορμαρισμένη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 6-4. Οι Λιθουανοί παρά το γεγονός πως δεν έκαναν καλή εκκίνηση στο θεσμό της Euroleague, καθώς γνώρισαν 2 συνεχόμενες ήττες από Μακάμπι (εκτός με 84-83) και Ολυμπιακό στον Πειραιά με 90-80, γρήγορα κατάφεραν να γυρίσουν το κλίμα και ακολούθησαν 2 σερί νίκες επί Βίρτους Μπολόνια (εντός με 68-65) και Μπαρτσελόνα (εντός με 73-72). Στη συνέχεια η ομάδα από το Κάουνας ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι όπου γνώρισε την ήττα με 87-76 από την Παρτίζαν. Η επιστροφή στην έδρα της σηματοδότησε τη νίκη που ήταν και η τρίτη στη διοργάνωση, αφού επιβλήθηκε της Άλμπα Βερολίνου με 88-81. Ακολούθησε και το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Βιλερμπάν με 93-76. Το αήττητο εντός έδρας σερί συνεχίστηκε με την νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (71-62). Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής ταξίδεψε μέχρι την χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια, από την οποία ηττήθηκαν με 93-73. Στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε της Βαλένθια στην Ισπανία με 80-76.

Ο προπονητής των Λιθουανών για το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Θα συναντήσουμε μία ομάδα με αρκετά πρόσωπα τα οποία γνωρίζουμε. Γκριγκόνις, Γκουντάιτις, Γουόλτερς και τα αδέρφια Καλαϊτζάκη, όλοι έχουν σύνδεση με τη Ζάλγκιρις ή τη Λιθουανία. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολύ καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια. Βρίσκονται σε άνοδο και έρχονται «καυτοί» στο Κάουνας. Είναι μία ψηλή, physical ομάδα και μπορούν να αλλάζουν σε όλες τις θέσεις στην άμυνα. Πρέπει να παλέψουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».

Η αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το παναθηναϊκός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα